prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
navy na porovnavanie roznych vyrobkov treba poznat obsah ucinnych latok, v tomto pripade sa jedna o saponiny. Bez toho sa porovnavat neda. Podla vsetkeho, golden yacca ma vysoky obsah sap[oninov kdezto ten druhy produkt vyzera na celu susenu rastlinu(to som vydedukoval z jej Energetickeho zlozenia), tj podstatne menej saponinov a pravdepodobne ziadne enzymi, ktore tam spominaju ze yucca ma,lebo to by musela byt vymrazovana tj susena za mrazu, a to by iste nezabudli spomenut.
Na to, ze je to bezna pustna rastlina ma aj tato dost mastnu cenu na vahu.
puma, mozno mas primalo kyselin a enzymov, takze telo nie je schopne vytazit dostatok z jedla.
Tieto sa daju jednoducho dodat.
Tema bezala velakrat.
Golden yacca je firemny nazov pre vytazok z rastliny Yucca shildigera(bezna pustna velka rastlina), ktory obsahuje hlavne saponiny(sapon=mydlo)
Tieto prirodne cistidla ocistia povrch criev, ktory mame povacsine velmi zaneseny a tym sa zlepsi absorbcia, vylucovanie cez creva a podmienky na lepsiu probioticku floru.To miektorym velmi pomoze, ale vacsine len velmi malo.
Samozrejme, narobili okolo toho hrozny cirkus aby mohli za to pytat uplne nezmyselne ceny(nemecka firma adresujuca nevedomu postkomunisticku klientelu).
Podobny cirkus robili aj z Vilcacorou(znama vsade inde na svete ako uncaria tometosa, cats claw alebo una de gato v juznej amerike). Ta je ale naozaj velmi uzitocna pri roznych chorobach v dostatocnych davkach(ktore samozrejme vyrobcovia nenapisali....)
Vseobecne, je tam hromada uzitocnych veci, ktore popisuju uplne falosne, niew ich naozajstnu ulohu a davkovanie.
To velmi poskodzuje reputaciu doplnkoveho priemyslu a nahrava do ruk farmacii, ked nespokojni zakaznici dostanu z primalych daviek alebo falosnych prislubov dojem, ze sa jedna o podvod.
navy, ja jem kostky zo vsetkych ovoci, samozrejme s mierou. Robil to aj moj otec aj napriek tomu, ze uz pred vyse 60 rokmi strasili, ze obsahuju "jedovate kyanidy". Zrejme potrebujeme urcite mnozstvo aj tych kyanidov, dnes uz voem, pre co a viem tiez, ze telo produkuje enzymi specificky na to, aby tioe kyanidy naviazalo. Napr B-12 je tiez kyanid(cyanocobalamin)a kazdemu je jasne, ze B-12 potrebujeme.
tokyo, kyselina ti pomoze proti nafukovaniu v zaludku
Niekto tu na fore spominal madarsky zdroj na betain HCl(tiez dovoz z USA)
ja by som sa chcela opytat, ci zinok, selen a multienzymi je mozne uzivat kazdy den bez pauzy prakticky cely zivot? a mozne je ich uzivat uz od mladosti (17 rokov)? dakujem
na spevnenie cievnych stien je dobry tento pripravok? k nemu treba brat este aj dalsie bioflavonoidy?
Navy dakujem. no pytam sa preto prave, ze ci ta draha Golden nie je to iste ako ta lacna. ta golden je nehorazne draha. mne na pol roka by stala cca 7 000 Sk.
A takáto lacnejšia by nestačila? www.medpharma.info
Vyzerá to tak, že to je to isté. Tu je odpoveď od RNG: ppp.zdravie.sk