Otázky na RNG

Navy

Tokyo, toto shop.builder.hu
má aj betainHCL, aj enzými. Stojí to okolo 250 SK.
Toto stojí 2x toľko, ale má to trojnásobok betainu HCL shop.builder.hu
Tu máš celú stránku na enzými shop.builder.hu

Navy

Navy

luliana

RNG a ako je to sbylinkami v tehotenstve? napr. take oregano ci bazalka ktore milujem a davam do kazdeho jedla?
a co bylinkove caje? tie tiez musim kazdy den, vlastne pijem len caje v zime mi nic ine ani nechuti. teraz sa radsej snazim pit len cierny zeleny sipkovy, ibistek, nejake ovocne a hlavne ZAZVOROVY lebo mi je spatne. co si o tom myslis? a ten zazvor mozem aj cerstvy davat do jedla?
NO a este dalsia vec, ked jem ovocie , hlavne jablka, hrusky a tak, tak aj s kostkami, vzdy to tak robievam. nevadi to pre plod? myslim koli tomu kyanidu ci to neublizi a taktiez jedavam mandle bezne kazdy den lebo mi chutia a aj tie to obsahuju...

RNG

Beauty womwn, tento produkt z 200 mg citrusovych bioflavonidiov aj mensiu verziu, 500 mg esteru C s tiez 200 mg bioflavonidov som mal v obchode ako zdroj vitaminu C, neutralneho a udrzujuceho sa v tele ovela dlhsie, ako kyselina askorbova s rutinom(ascorutin)
A moja odporucana davka bola 3 a 5 tabletiek alebo zo slabsieho dva krat tolko, co by ti dalo az 2 gramy bioflavonidov.
Tento doplnok nebol ale specificky navrhnuty na dodavku bioflavonidov, tie tam boli dane ako dodatok.
Ked chces priklad doplnku specificky na cievy, pozri tento:
-odkaz odstránený-
Rozne ine su:
Diosmetin; Diosmin; Hesperidin; Naringin; Narirutin; Neohesperidin; Nobiletin; Rutin; Tangeretin; a medzi ne patri napr aj quercitin,hoci jeho pouzitie je hlavne proti vzdusnym alergiam a nie na posilnenie ciev.

beauty women

ja som neprilepila link ohladom tych flavonoidov. takze nie v yzcce, ale v tu:-odkaz odstránený-
ale podla toho co pises tak je ich tam malo- iba 200 mg.

RNG

lesanka, selen zinok a jopd potrebujeme v urcitych mnozstvach cely zivot, kazdodenne, na hromadu procesov v tele a ked ich nedostaneme dost v potrave, je rozumne si ich doplnat aspon potravinovymi doplnkami.
Pre ludi co maju nedostatok enzymov a kyselin, ak si ich nedoplnia, tak nevedia poriadne stravit jedlo a podvyzivuju si telo, co vedie h hromade problemov. Ja v mojom veku beriem enzymi uz kazdodenne, dokonca viackrat. Ked nahodou vynecham, hned to citim ,nafukne ma a mam zazivacie problemy, co je len priznak toho, ze sa mi v tele kazi potrava a telo nevie vytazit vsetko, co potrebuje a kebu to tak pokracovalo, zacal by som sa pomaly vrascit, zmensovat, pokozka hnednut/zltnut zo zamorenia tela pre nedostatokmenzymov-proste tak ako to vidite na hromade starsich ludi a tomu hovoria "prirodzene starnutie", ja to ale nazyvam vnutorna podvyziva z oslabeneho travenia a rozhodne proti tomu uspesne bojujem.
.......

Takze odpoved:
ano mozno a dokonca treba ich pouzivat cely zivot, kedze ich telo potrebuje.

RNG

beauty women, obsah bioflasvonoidov v yucce nie je spominany ako vysoky, tj neviem nakolko prispeje k spevnovaniu ciev. Iste nie nijak valne. Pozeraj na doplnky s vysokym obsahom bioflavonidov(rutin hesperidin diosmin...)aspon 1 gram, menej iste nie je ucinne