prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, kúpil som si Kelp z Lučenca. Mám si dávať 1 alebo 2 denne.
RNG
prosim ta moja matka ma jeden dost zavazny problem a nevie ako z toho a cela rodina je z toho zufala.
Ide o to ze moja matka vo veku asi 33 rokov prechladla hlavu. Isla von s mokrou hlavou na studeny vietor kedze bola v sprche. Cely den fungovala-pracovala az to poobede dostala silnu bolest do hlavy v oblasti spankoch-spankovych dutin a do stredu cela.
Nasledovala silna horucka ktora ju sprevadzala aj so spominanymi bolestami niekolko dni. Neskor jej to preslo az kym sa neochladilo na jesen a ona opat prechladla. Tie iste priznaky horucky, velmi silne nocne potenie a aj ked bola pozakryvana a zababusena tak jej bolo zima. Pod berinou sa triasla. Neskor dalsiu zimu to uz nebolo len celo a spankove dutiny ale uz aj licne dutiny alebo newem ako sa volaju a vzadu na sanke az pri usnom laloku.
Toto sa jej taha do dnes a to ma uz 53. 20 rokov trapenia ju sprevadza denno denne. Musi sa chranit chladu, musi sa stale poriadne obliekat a newem co vsetko. Obcas sa jej stane ked z tepleho vyjde do chladnejsieho prostredia, ze ju odrazu chyti silna zimnica. V tom pripade si dava ruky do horucej vody aby jej to preslo a ked sa trasie pocas zimnice ma az pod jazykom zafarbeno nasivo. Jazyk ma vtedy zblednuty.
Riesila to uz po kdeakych lekaroch. Ti jej povedali, ze je to chronicke a newem co vsetko. Ze ma chronicky zapal dutin a ze sa s tym neda pohnut.
Nechcem aby takto trpela pretoze si nemoze zarobit ani na dochodok ani na nic. Nemoze fungovat ako ostatni ludia pretoze s takymi problemami to ani nema. A pre nu je najhorsia vec ta ze nikoho nepozna kto ma takyto problem.
Lekari jej nedavaju ziadnu nadej a ona stale a stale takto trpi.
Prosil som ju aby uzivala nejake vitaminy, aby to skusila, ale ona to nejak nechce.
Prosim ta, neviem na koho sa mam obratit, aby som jej pomohol. Je to skutocne zufale, neviem co kde a ako.
Prosim ta si moja posledna nadej.
Vedel by si mi nejako pomoct?
Stretol si sa uz s podobnym problemom?
Vdaka za odpoved
navy niekedy vyrobca zmeni obsah bez zmeny cisla vyrobku. Takze sa ti zda, ze si dostal to iste, ale zistis ze to nie je. Na flaske(etiketa) ale podvadzat nemoze, lebo by bol za to suditelny.
Ale predajcovia, hlavne vo vychodnej casti Europy s kludom napisu cokolvek do reklam, bez ohladu casto na fakty.
Co sa tyka toho fosforu, ten tam asi je, ci ho uvedu alebo nie, lebo vitamin A je tam z pridaneho rybacieho koncentratu
Rozdiel medzi syntetickym vitaminom E je hlavne v ucinnosti, prirodny je az vyse 2 x tak ucinny.
Synteticky ale nie je skodlivy, inac by ho nemohli pouzivat ako potravinovy doplnok ale len ako schvaleny liek.
RNG, všimol som si až teraz, že tá dávka je na dve tabletky. Ale všimol som si ešte ďaľšiu vec, ktorú si si Ty nevšimol. Porovnal som rozdiel medzi tým, čo je napísané tu -odkaz odstránený- , a čo je napísané tu -odkaz odstránený-
Tá druhá verzia je objektívna, podľa etikety na fľaštičke. Inak na internete dosť zavádzajú. Až na piatý pokus som našiel totožný záznam, ako je na fľaštičke. Vrcholom bol tento záznam, kde pripísali navyše kalcium a fosfor. www.nutrovita.com . Na troch predchádzajúcich zas napísali, že obsahuje prírodný E vitamín www.dailyvita.com . Robia to naschvál, že tam nenapíšu pravdu?
Inac tie odporucene denne davky su davno zastarale a dnes je k dispozicii vyse 20 tisic studii na davky 100 az 800 IU vitaminu E, skoro bez vynimky kladne.
Vsetky moje lekarske zdroje odporucaju minimum 200 IU a idu az po 800 IU denne. Ja beriem nepravidelne 400 IU a pri expozicii na slnko narazove aj 1200 IU.
Podla americkych autorit zo zdravotnictva skodlivost vitaminu E bola stanovena nad 1500 IU denne, a to len pre niektorych ludi.
navi, D-alfa tokoferyl acetat nie je umely vitamin E, len vodorozpustna forma prirodneho vytvorena zlucenim s octovou kyselinou
Umely je DL-alfa tokoferol;
opoli, obe spomenute nemaju 250 mg L-dopu na davku. co je odporucene na stimulaciu rastu. Z jedneho by bolo treba brat 3 kapsule, z druheho neviem ani kolko, lebo nemam klinicke udaje s pouzivania takej zmesi aminokyselin hlavne(lebo L dopy je tam celkom malicko).
navi moze, ale podla mna je na 45 kiloveho stale brat 50 mg trochu vela, nech vynecha aspon 2 dni v tyzdni.
Rozdiel je, co pise vyrobca a co lekari odporucaju a to tiez sa deli mja tych, co sa drzia tych starych odd z 1948 roku alebo mensej skupiny tych, co sa riadia novsim vyskumom z oblasti vyzivy.
Inac v zinc for acne je 50 mg na DVE tablety
-odkaz odstránený-
Všimol som si ešte jednu vec. Zinc for acne má syntetický vit.E 50 IU 167% value. Mám mu to vôbec dávať, keď tam je tá syntetika, ktorú zrovna moc nepochválili?