Otázky na RNG

kikkuskaa

a RNG,prosím ťa,čo je dobré na srdce?napríklad pri občasnom búšení,ale nie len pre to,ale aj pre celkové zlepšenie funkcie srdca.neviem,či som sa dobre vyjadrila,ale proste niečo prírodné pre zdravé srdce,asi tak.

RNG

Goji(licium wolfberry) je vyborny zdroj antioxidantov a enzymov. Zialbohu enzymi sa obvykle znicia susenim. Jedine, kde sa zachovaju je susenie za mrazu(lyofylizacia) ta to pochybujem ze tento produkt je. Ale aj samotne antioxidanty su hodne ho kupovat.

RNG

tyen Swanson chelat je dobry zdroj, lebo proteinove chelaty su vyborne absorbovatelne.
Je hodny aspon 5-8 krat tolko mineralov vo forme oxidov(kyslicnikov), karbonatov(uhlicitanov) alebo sulfonatov(siranov).

RNG

curly, lekarne su na lieky. Potravinove doplnky by mali byt predavane tam kde maju potraviny alebo v specializovanych predajniach. Zatial pre tio je slaby odbyt, takze tych predajni je malo, viac mas na nete. Ani ja som nebol schopny udrzat moje obchody, lebo som mal nedostatok zakaznikov na to aby zaplatili vsetky nakl;ady zs predajnami mzdami a danami.Okrem toho schvalovanie na Slovensku definitivne viazne. Takze mas na vyber: alebo budes objednavat cez internet zo zahranicia, alebo sa budes musiet uspokojit s tymi co su na Slovensku predavane, zriedka naozaj ucinne obsahy.

curly

RNG aj ostatni, kedze obchod v BA s doplnkami bol zruseny a v lucenci momentalne nic nemaju a teta mi ani nevedela povedt ako a ci vobec to bude dalej fungovat...da sa k podobnym doplnkom dostat aj v beznej lekarni, teda napr. ked chcem selen, tak je kazdy rovnaky? tiez mam problem zohnat chaparal vobec a aloe vera v takych primeranych cenach ako u teba. Samozrejme da sa cez ineternet, link si tu uz niekde pisal...nenasiel niekto nejaku fajn lekaren al. obchod ktory by bol nahradou???
dakujem

RNG

Navi, kelp sa vyraba na natlak z FDA a podobnych institucii v Europe len v miniaturnych pilulkach v zhode s davno zastaralymi datami na odporucenu dennu davku jodu.
Japonci dostavaju priemerne 12.5 mg jodu z roznych morskych rastlin, vcitane hodne kelpu.
Netvrdim, ze aj my potrebujeme presne tolko(tj 85 nasobok tej zastaralej ODD) ale mnozstvo vyskumnikov, ktori v tejto oblasti pracovali odporucili 2 az 6 mg denne.Na dva miligramy potrebujes zobrat 13 tym miniaturiek.....
Preto som tu tlacil tu jodovu tinkturu, 10 kvapiek na spodok brucha(alebo pod pazuchu) raz za tyzden ti da v priemere na den 3 mg a to je daleko najlacnejsi a pohodlny sposom dodavky jodu. Nie ze by som hovoril proti kelpu, ten je vyborny potravinovy doplnok plny mineralov a inych, ale je to len jedlo a jedla treba brat nie na miligramy, ale aspon na gramy, nech je ako koncentrovane.

RNG

mike t, aj chronicke zapaly su sposobene nejakymi mikrobialnymi(bakterie, virusy, mykoplazmy...) takze to treba adresovat antimikrobialnymi prostriedkami. Napr kvapkat do nosa niekolkokrat denne roztok GSE alebo koloidnej striebornej vody, tak isto aj pit roztok GSE, brat oreganovy olej, pit caj z lapacha, gravioly, brat ectrakt z olicovych listov atd.Prostriedkov je hromada, treba len brat ucinnu davku(tj klinicky ucinnu davku), nie primale, ako dnes hromada vyrobkov obsahuje.

RNG

milan 63, quercitin sa snad da nahradit kombinaciou dumbieru a vitaminu C(teda proti vzdusnym alergiam) ale chaparal je velmi silny antiviralny a najblizsie ku nemu su velke davky extraktu z olivovych listov alebo kombinacia viacerych antiviralnych, zoznam tych co poznem som tu vymenoval mnohokrat, v kazdej viralnej teme.