prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Delphia, záchod mi začína pripomínať teplomer.
Navy o tých vitamínoch som čítala v novinách a dnes to dávali ozaj aj na Markíze. Písala som o tom v téme " Pravda o vitamíne B17, aj RNG sa k tomu vyjadril, prečítaj. Robili však výskumy na zdravých ľuďoch a nie chorých takže je to všetko zavádzajúce.
ahoj Navy, ako sa dari? uspesne vyhadzujes olovo do zachodu? :))
RNG, zistila som, ze lekarne to nepredavaju. Proti plesni v creve nestaci len dieta, Citrovital a kokos. olej?
RNG, prečo sa kvapká jod tinktúra práve na spodok brucha a pod pazuchu?
Hlavné správy na markíze zverejnili informáciu u škodlivosti vitamínov, ako potravinových doplnkov. Ani slovkom nezmienili, že syntetické. Na tie správy kuká tak 3 miliony Slovákov. Skloňovali slová, veda, vitamíny, potravinové doplnky, smrť. Stavím sa, že po tejto správe klesne predaj vitamínov aspoň o 50 %. Dúfam, že lekárnici a výrobcovia sa to budú snažiť napraviť prírodnými vitamínami.
RNG
inak ta pasomnica sa da preniest aj z cloveka na cloveka?ak ano, ako?
Dakujem krasne, zatial som taku nenasla. Dakujem za odpoved.
hmm,no som objednana na gastro uvidime:)a nedostatok enzynov to ako?ze malo jem alebo nechapem z coho mozem mat nedostatok enzynov
auriane, niektore lekarne mozu mat tekuty Candimin(30% oreganovy olej)
najviac pasomnica, menej hlisty este menej mrle.
Ale u teba to vobec nemusi byt problem parazitov ale ako som poznamenal nedostatku enzymov, ked jes dost.