prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RMG:
no a tie ktore si vypisal tie:hlisty, mrle, cicavica pecenova,trichonoma, cryptosporidium .tak aj oni zabranuju priberaniu?ak ano,kde sa vyskituju?neviem ako som parazita mohla chytit:/
Parazitov su stovky. Bezne su hlisty, mrle, cicavica pecenova,trichonoma, cryptosporidium a pasomnice.
Neschopnost pribrat ale moze byt dosledok zleho travenia(nedostatok kyselin a enzymov)
RNG:
dakuejm...a ake su este parazity ako pasomnica?
ja mam problem,neviem pribrat ,tak chcem vediet teda rada by som vedela ,ake parazity brania priberaniu ja viem iba o pasomnici,o nicom inom...poznas nejake?
Martina, ked je studna v blizkosti chlievov, presakovanie vody z chlievov zamori spodnu vodu, ktora prudi do studni. Takym sposobom sa mozu sirit rozne nakazy.
Mestske vodne systemy tento problem obvykle nemaju, hoci aj v mestskej vode z vodovody boli namerane rozne mikroorganizmy, z parazitov hlavne kryptosporidium, ktore odolava dokonca chlorinacii vody a rozne coli bakterie a ine.
RNG
ahoj aka nakaza aj z fekaliami (vykalmi, presak z chlievov) vo studnicnej vode?vobec netusim,co si pod tym mozem prectavit,neviem co tie slova znamenaju:)predava sa to v obchode ?
Tachyon ma plno vyrobkov vybornu reklamu ale zialbohu casto slabe obsahy a nizke odporucene davky. Casto tvrdia hromadu neoverenych ucinkov alebo ucinnosti dosiahnutej podstatne vyssimi obsahmi, nez su v ich vyrobkoch.
Nie je to nic neobvykle medzi vyrobcami, zialbohu.
Preto si treba davat pozor a citat podrobne obsahy a porobnavat s klinickym vyskumom a tam pouzivanych davkach.
tu maju dobre produkty....mam skusenosti s nimi:)--odkaz odstránený-
busenie srdca moze byt sposobene nedostatkom mineralov(tetania, hlavne sa jedna o draslik, horcik a vapnik) alebo roznymi hormonalnymi kolisaniami.
na srdce je dobre si cistit cievy lecitinom, infarkt je zo zapchania vencovych(koronalnych ) ciev na srdci.
Na zlepsenie cirkulacie a proti zrazeninam(trombusom)je dobre brat enzymi(bromelain, nattokinaza, serrapeptaza), rybaci olej pripadne rozne antioxidanty na spruznenie a rozsirenie ciev(gingko, vinpocetin, huperzin hloh=hawthorne)