Otázky na RNG

959

RNG, ahoj.
Porad mi, co robit.Asi sa nepamatas, ale mavam problemy s nizkym draslikom v krvi a pomale a zle travenie.Uz pomaly rok sa riadim tvojimi radami, jem vela stravy, v ktorej je tento prvok zastupený, solim solou z Billy, uzivam Betain na dobre spracovanie zivin z potravy a travenie /inak to travenie sa vdaka Betainu znacne polepsilo/ + jem draslikove kapsule denne. Chodim na odbery krvi koli kaliu a vzdy, aj teraz som mala stale velmi nizke.Ja uz neviem,co robit, ako je to mozne.Clovek sa citi o nieco lepsie vdaka tvojim radam, uz som si myslela aj teraz, ze ten draslik uz budem mat v norme a zase nic.Robili mi uz vsetky mozne testy, vysetrenia a vsetko bolo OK.Co na to povies?Kde moze byt pricina?Mavam to uz roky take nizke.Myslis, ze to chce cas a ten rok, co sa riadim tvojimi radami je este malo na to, aby sa to dalo do poriadku?
Inak som x-krat citala aj temu, kde sa pise o tomto probleme+ ten clanok, co tam je.Dakujem.

vivien

rng, co si myslis o mudrej hube? a o jej poziti pri liecbe psoriazy? Snazim sa este dopatrat zlozenie jedneho kremu (biogama), ktory ju obsahuje, ale som zvedava aj na tvoj nazor. Vdaka

RNG

podla popisu su dobre, ale ja osobne pouzivam viac kultur, nielen dve.
Na trhu su aj take, co maju az 15 kultur a 35 miliard organizmov v kapsule.
Ale neviem,ci je az tolko nevyhnutne potrebnych doplnit pri hubeni kandidy, hoci kazda z tych kultur ma urcitu funkciu a vyraba ine obranne latky.

RNG

beauty women, cim viac ich pouzijes, tym je pravdepodobnost rychleho vyliecena vyssia.
Jedno ale zdoraznim este raz, bez dobrych probiotik sa to neda spravit. Tie totiz nahradia v crevach kandidu a zacnu vyrabat hromady protilatok proti kandide, co telo vie pouzit aj inde, nielen v crevach

beauty women

..a este len sa chcem uistit: proti kandide nemusia sa uzivat vsetky pripravky candimin,kokosovy olej, citovital naraz, vsak? staci 1 popripade 2 skombinovat?

RNG

fusidin je len kyselina fusidova v kreme, udajne ucinne na niektore mikroorganizmy
fusidin H ma pridany aj acetat hydrokortizonu, ktory znizuje tendenciu na skrabanie a pouzivaju ho na exemy.
Cim naznacuju, ze exemy su sposobovane nejakymi mikroorganizmami alebo k nim nejako prispievaju

RNG

Candimin, 3x3 kvapky
Kokosovy olej 3x1 lyzicu
citovital 60 kvapiek do litra vody, pit od rana do 18 hodiny vecer
2 tobolky probiotika s jablkom o 22 hodine.