prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, ahoj.
Porad mi, co robit.Asi sa nepamatas, ale mavam problemy s nizkym draslikom v krvi a pomale a zle travenie.Uz pomaly rok sa riadim tvojimi radami, jem vela stravy, v ktorej je tento prvok zastupený, solim solou z Billy, uzivam Betain na dobre spracovanie zivin z potravy a travenie /inak to travenie sa vdaka Betainu znacne polepsilo/ + jem draslikove kapsule denne. Chodim na odbery krvi koli kaliu a vzdy, aj teraz som mala stale velmi nizke.Ja uz neviem,co robit, ako je to mozne.Clovek sa citi o nieco lepsie vdaka tvojim radam, uz som si myslela aj teraz, ze ten draslik uz budem mat v norme a zase nic.Robili mi uz vsetky mozne testy, vysetrenia a vsetko bolo OK.Co na to povies?Kde moze byt pricina?Mavam to uz roky take nizke.Myslis, ze to chce cas a ten rok, co sa riadim tvojimi radami je este malo na to, aby sa to dalo do poriadku?
Inak som x-krat citala aj temu, kde sa pise o tomto probleme+ ten clanok, co tam je.Dakujem.
podla popisu su dobre, ale ja osobne pouzivam viac kultur, nielen dve.
Na trhu su aj take, co maju az 15 kultur a 35 miliard organizmov v kapsule.
Ale neviem,ci je az tolko nevyhnutne potrebnych doplnit pri hubeni kandidy, hoci kazda z tych kultur ma urcitu funkciu a vyraba ine obranne latky.
tieto zvyknem kupovat: -odkaz odstránený-
beauty women, cim viac ich pouzijes, tym je pravdepodobnost rychleho vyliecena vyssia.
Jedno ale zdoraznim este raz, bez dobrych probiotik sa to neda spravit. Tie totiz nahradia v crevach kandidu a zacnu vyrabat hromady protilatok proti kandide, co telo vie pouzit aj inde, nielen v crevach
..a este len sa chcem uistit: proti kandide nemusia sa uzivat vsetky pripravky candimin,kokosovy olej, citovital naraz, vsak? staci 1 popripade 2 skombinovat?
fusidin je len kyselina fusidova v kreme, udajne ucinne na niektore mikroorganizmy
fusidin H ma pridany aj acetat hydrokortizonu, ktory znizuje tendenciu na skrabanie a pouzivaju ho na exemy.
Cim naznacuju, ze exemy su sposobovane nejakymi mikroorganizmami alebo k nim nejako prispievaju
dakujem pekne a prajem dobru noc a Tebe asi dobru chut k obedu. ci uz si po obede? :))
Candimin, 3x3 kvapky
Kokosovy olej 3x1 lyzicu
citovital 60 kvapiek do litra vody, pit od rana do 18 hodiny vecer
2 tobolky probiotika s jablkom o 22 hodine.
prosím viete mi odpovedať aky je rozdiel medzi krémami
FUCIDIN a FUCIDIN H ? dakujem