Otázky na RNG

RNG

rtepo, ja si davam miesto citrona cistu kyselinu ASKORBOVU(crystaline ascorbic acid) co je forma vitaminu C.Lyzicka je asi 4 gramy.
Povodne som ju mal v predajniach,,to bola najlacnejsia forma vitaminu C. (Doma je znama pod nazvom celaskon)

RNG

autiane, aj samotna bezsacharidova dieta a niekolko lyzic kokosoveho oleja za tyzden dva podstatne znizi zamorenie kvasnymi infekciami. Ak k tomu pouzijes 60 kvapiek citrovitalu, velmi pravdepodobne tu kandidu podstatne znizis. Nezabudni, ze citrovitalovy roztok musis pit cely den a dopit do 18 hodiny a o 22 hodine si das probiotika s jablkom
Ak chces nejaku extra pomoc, ber aj lyzicu psylia na vymetenie oslabenej kandidy z criev(mechanicky)

RNG

navi, fajn. Ja pouzivam NAC automaticky, ked na mna nieco lezie, lebo viem, ze mi to nejako pomaha.Presne co sa na co meni v tele a ako to cheluje a meni sa na glutathion, s tym som sa nezaoberal. Bral som slovo mojich informacnych zdrojov(viaceri to spomenuli ako uzitocne pri nakazach a detoxifikacii)

beauty women

RNG prosim, mohol by si mi upresnit davkovanie protikandidoznej liecby- Candimin, citrovital,kokos. olej.
velmi dakujem

trepo

RNG, prosim ta, vysvetli mi este nieco.Casto si pisal, ze denne pijes pomaly v caji, vode zmiesanu kyselinu citronovu- krystalicku.Kedze uz v Lucenci ju nemaju, mozem si kupit aj v potravinach tu praskovu,potravinarsku kyselinu citronovu?Alebo to nie je ono?Neviem totizto ake ma zlozenie a ci neobsahuje nejake chemicke pridavne latky, ktore by mohlibyt neziaduce.Nepoznas to nahodou?
A ak to mozem, tak ako to riedit a kolko toho dat do vody, caju?
Dakujem.

auriane

RNG, dakujem pekne za odpoved. Bola som v 3 lekarnach a dnes vecer obvolala vsetky v OC a HPM a pohotovostne. Nikde to nemaju. Cez net objednavat nechcem, teraz pred Vianocami sa toho nedockam.. A keby som to skombinovala s chlorellou? Uspech zaruceny? Alebo si mam v lekarni kupit nejaky pripravok? Dakujem este raz za ochotu.

Navy

RNG, moja dcéra hovorí, že jej pomáha aj 300mg denne. Keď som si NAC objednával, tak som si povedal, že keby deťom nezaberal, tak ho budem brať ja, práve na detox. Momentálne beriem aj redukted glutation, ktorého súčasťou je práve NAC, ako najúčinnejšia zložka tripeptidu. Dokonca som čítal, že sa lepšie vstrebáva než glutation, a je na detox účinnejší, a aj lacnejší.

RNG

NAC je N acetyl cystein, tj forma aminokyseliny, ktora obsahuje siru(mimochodom tiez chelator ortuti v mensej miere)
Ucinna davka(klinicky ) pre dospelu osobu je 2x600 mg, to mam od viacerych kapacit, ktore to maju roky vyskusane na svojich klinikach.

Navy

RNG. Dnes mi došiel Nac z Lučenca. Objednal som ho svojim deťom, ktoré majú zahlienené priedušky, už roky. Dočítal som sa na tomto fórume, že ho predpisujú aj lekári, tak som si povedal, že im ho dám na skus, a keď sa osvedčí, tak ho poradím lekárke, ako vhodný. Ale čo som sa dneska nedozvedel. Manželka zistila, že ten Solmucol, čo lekárka deťom predpisuje a ktorý im pomáha, je vlastne Nac. Ale čo sme nezistili: Solmucol poisťovňa neprepláca, a jedna 100mg pilulka výjde na 4,70 Sk, a u Teba jedna 600mg kapsla výjde na 3 Sk. Rozdiel v cene takmer 10 násobný!!!!
Nac smrdí ako záchod. To bude asi tou sírou, alebo sa mýlim?