prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG mozem sucasne uzivat psyllium, kokosovy olej, sojovy lecitin? alebo si treba vybrat co uzivat? mam pravdepodobne CNS.
Dobry den.-RNG
Chcela by som sa Vas opytat,z coho ma moze tolko prehanat na zachod?ja mam stolicu maximalne 2krat do tyzdna ,mam trosku zle travenie brala som aj enzymy ktore mi predpisala doktorka a aj traviace tabletky,ale to uz asi pred 3mesiacmi,no dnes som zjedla na obed buchty,s mliekom.Je pravda ze po mlieku ma stale prehana na velku potrebu,ale to som vipila len maly poharik,a potom o hodinu kavu.No teraz ma prehana 4krat na stolicu.Nechcem pisat aka je ta stolica ale na ,,hnedych kamenoch,, (-ta stolia:) ) som mala ako keby maly flacik od krvi,a stale ked si utriem konecnik na papieri nemam nikdy nic hnede ,je to normalne ?nic to nesuvisi s tym ze mam anorexiu?
prepacte vsetci vratane RNG za tie ,,nechutne,, tazkosti ale ide mi o zdravie.Dakujem za kazdu reakciu.
RNG dakujem.
bb2, ked su kultivacie v poriadku, tak to svrbenie musi byt zrejme dosledok niecoho, co kultivacie neukazu. Moze to byt mierny viralny utok(kazdy mame v sebe svoje vlastne virusy v roznych mnozstvach a partner moze mat z niektoreho viac a to sposobi docasne problemy, kym si to tvoje telo nevybojuje.
Moze to byt aj alergicka reakcia, napr na latex(condom) alebo dokonca co sa stzva viac ako si to ludia uvedomuju, reakcia na cudzie bielkoviny. Ja napriklad osobne sa vyhadzem na mieste dotyku s mojou zenou pri spanku. Zrejme jej telo vylucuje v pote nieco, co moju kozu drazdi
Ako na to pomoct?
Vyhybaj sa latexu, skus brat nieco na potlacenie alergii(quercitin, bromelain, curcumin, dumbier)...
Zatial ma nic ine nenapada. Alergie su velmi komplikovana zalezitost a vie sa zialbohu o nich zalostne malo.
femka, ten Bio syn vyzera celkove dobre, len ako obvykle davkovanie na betaglukany je dost slabe.
Z mojich zdrojov literatury intenzivne davkovanie betaglukanov je 3x400 mg a udrzobne 2x200 mg
Co sa tyka probiotik, osobne by som bol za viac kultur, ako je tam uvedene, najma Lactobacilus Bulgaricus, u ktoreho je dokazane posilnovanie antiviralnej imunity
RNG z 9.12. neviete poradit alebo sa tym nezaoberate ani?
959, zrejme t43ebe sa vylucuje draslik z tela rychlejsie ako inym,takze potrebujes vyssi prijem.
Divim sa, ze zatial testy neukazali zvysenie draslika v krvi, to by malo byt totiz pomerne velmi rychlo, kedze draslik v tele sa skladuje velmi malo. Nuz len pokracuj v tej extra draslikovej diete, to je cele, co ti viem poradit. Snad to predsa bude mat nejake ucinky, ako odstranenie krcov v nohach a podobne.
vivien, "mudra huba" je len jeden z prikladov, ako sa v prirode udrzuje rovnovaha jedneho druhy voci druhemu. Osobne nemam skusenosti s pouzitim, ale podla literatury je to casto ucinne.
Poezia u Akné:
Uveďme príklad akné. Vyvolávajú ho väčšinou príčiny hormonálne, alebo toxické. Pleť je, okrem iného, rovnakým vylučovacím (čistiacim) orgánom ako črevá či močové ústrojenstvo. Akné nie je problém – akné je prejav problému! Akné je vnútorný zápal usilujúci o "vyliatie". Nedať mu príležitosť "odísť" znamená ho "hostiť". Akné je "pleťová hnačka", pri ktorej sa organizmus snaží vylúčiť zápal vyvolaný hormonálne, výživou, alergicky alebo nervovo. Cez akné z tela odchádza mladík meniaci sa v muža, včerajšia čokoláda, alergia na svoje ego, či strach zo zajtrajšieho dňa... Chlorella toto prirodzené vylučovanie iba urýchľuje. Pomáha telu "otvoriť stavidlá hnisu" a odviesť ho možno neestetickým, ale určite život zachraňujúcim spôsobom... To síce nie je príjemné, ale zato funkčné. Na plný močový mechúr je správna jediná odpoveď – čo najrýchlepšie ho vyprázdniť. Rovnako nie je dobré zo strachu pred "verejnou hanbou" potláčať vylučovací proces akné! Chlorella akné dlhodobo zmierni a naviac, vďaka svojmu psychoadaptogénnemu pôsobeniu, pomôže zvládnuť sprievodný stres. Podobne uľavuje ďalším kožným problémov – psoriáze (lupienke) a ekzémom.
RNG...prosim o vaš nazor na tento vyrobok (precitajte si prosim aj zlozenie )...dawww.imunita.sk-