Otázky na RNG

959

RNG, dakujem za odpovede, len si mi neodpisal to, ze preco by sa mi na testoch malo objavit zvysenie draslika v krvi, ked praveze ja mam v krvi vzdy nizku hladinu tohto prvku. A este mi povedz, ze preco sa mi tak rychlo vylucuje z tela?Preco sa mi neudrzi v norme?

milady

RNG, ak som dobre pochopila, si fyzik poraď mi, prosím. Rozmýšľam kúpiť si pre rôzne problémy s chrbticou a zápalmi magneto-terapeutický prístroj s nízkopulznou frekvenciou. Aký máš na to názor? Naozaj to pomáha pri liečbe rôznych ochorení? Môže to ovplyvniť činnosť srdca,napr. zvýšenie tepu, nepravidelnú činnosť alebo zvýšenie tlaku? Nerada by som vyhodila peniaze za niečo, čo potom nebudem môcť používať. Ďakujem za tvoje veľmi cenné rady.

martinaT

JASNEEE UZ CHAAPEM,NO A TO TEN CO MA PASOMNCU KED BUDE MAT UMYTE RUKY A DOTKNE SA DAJME TOMU OVOCIA A TEN DRUHY CLOVEK CO TO PO NIM ZJE TAK MU TA PASOMNICA HROZI HOCI MAL TEN PRVY PRIPAD RUKY UMYTE?CI TO IDE LEN O TU DOSTATOCNU HYGIENU?

RNG

Ked si niekto, co ma pasomnicu po pouziti zachodu neumyje ruky, moze zarodky zo spinavych ruk roznasat dotykom na rozne predmety, napr ovocie, ktore ked sa dokladne po tom neumyju alebo neuvari moze nakazit druheho cloveka co to zje.

martinaT

chapem,no vravid ze pri nedostatocnej hygiene sa pasomnica moze preniest aj z cloveka na cloveka?tak potom ako to prenasanie pasomnice postupuje?ked nie cez usta?

RNG

Akekolvek vykaly!. Ked sa nachadza pasomnica v domacom zvierati ci divine, tak vykaly toho zvierata(vcitane vtakov) su sdrojom zivych zarodkov pasomnice. To o iste plati na ludske vykaly ludi nakazenych pasomnicou.
Pri dostatocnej hygiene alebo sterilizacii(varenie pecenie) sa tieto zive zarodky samozrejme znicia.

RNG

959,, zavraty m,o,zu byt aj ,z ,ne,,,d,ostatku roznych mineralov, aj z nedostatku cukru v krvi(hypoglycemia) aj z hormonalneho kolisania, aj z mikrobialneho poskodenia vnutorneho ucha(statolkinetika)
Kazde jedno z tychto sa da adresovat spravne vybratymi doplnkami a pravidelnou stravou.
Manzelka mojho syna ma napr problem s nizkym cukrom, tak musi jest mensie jedla 5-6 krat denne. To jej top vyriesilo a ked niekedy na to zabudne, hned je to na nej vidiet, lebo sa len mota a naviac jej z tej nemohucnosti sa zvysi agresivita a je zadrapciva.
Samozrejme k tomu prispieva aj hormonalne kolisanie a to sa moze skombinovat s PMS a potom je to velmi neprijemna zalezitost.