prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Mam z Lucenca Nac,kolko toho moze brat 16 a 25 kg dieta.Staci jedna?
milady, princip ovplyvnovania tela prudmi a magnetickymi polami je zatial prilis neprebadana oblast, zopar roznych pristrojov, mozno aj ciastocne uzitocnych tu v USA nasa federalna organizacia na ochranu zdravia(food and drugs adninistration) skusala a nasledovne zamietla, preto sa tu nemozu predavat ako zdravie ovplyvnujuce.
Nakolko je dobry ten , ktory mas na mysli ti neviem povedat. Ale bol by som velmi opatrny, lebo drviva vacsina su podvody.
rudinko, najdolezitejsie su ostre vrtaky, aby sa tam vytvorilo minimum tepla tj minimum ortutovych par, dobre ucinne chladenie na vyplach, zasadne neprehltaj pocas vrtania a casto si vyplachuj usta.
Priprava na to(telesna, doplnky) nie je ziadna, pokial viem.
Nanajvys si zober 400 mcg selenu, nech sa ortut, ktora sa ti pri tom dostane do tela na nieco naviaze skor, nez sa staci dostat a zabudovat inde v tele.
pussa, pri nedodrziavani hygieny si zvysuje moznost vsetkych moznych nakaz, co sa prenasaju dotykom ruk.To hovorime o tisickach roznych, od bakterialnych cez viralne, mykozy, mykoplazmy az po paraziticke.
959 predtym si dostavala menej draslika. Ked dostavas teraz viac, je logicke ocakavat, ze sa ti zvysi hladina v krvi.
milady, princip ovplyvnovania tela prudmi a magnetickymi polami je zatial prilis neprebadana oblast, zopar roznych pristrojov, mozno aj ciastocne uzitocnych tu v USA nasa federalna organizacia na ochranu zdravia(food and drugs adninistration) skusala a nasledovne zamietla, preto sa tu nemozu predavat ako zdravie ovplyvnujuce.
Nakolko je dobry ten , ktory mas na mysli ti neviem povedat. Ale bol by som velmi opatrny, lebo drviva vacsina su podvody.
pussa 262, tak to si pis, ze mu hrozia choroby. a kde si bola tych 13 rokov??, ako je nieco take mozne, ze "zabuda" dodrziavat zaklad hygieny- ciste ruky ???!
asi ste doma detom slabym prikladom
RNg.Chcem ta poprosit chcem si dat buduci tyzden odvrtat 4.amalganove blomby vies mi poradit ako mam posilnit organizmus?Dik za radu
RNG
ahoj,rada by som vedela o chorobach,mam syna,ktory si zabuda umyvat ruky ci je vonku ,ked je s nejakym zvieratom s tymi spinavymi rukami ide obedovat,po toaltete si ruky tiez neumyva proste tak je zviknuty,stale ho upozornujem nech si ich umyva a kedze som v praci ,neviem ci to dodrziava.Chcela by som sa opytat ci mu tak hrozia nejake choroby?ak ano ake?
syn neje sice maly ale zabuda na tie veci,ma 13rokov.Dakujem za kazdy radu
Keď organizmus starne, tak stráca schopnosť brániť sa invázii z vonka, aj tej, ktorá už je vo vnútri tela naakumulovaná. Pri pitvách sa zistilo, že ľudia s Alzheimerovou chorobou mali v mozgu viac ortuti než tí, čo ju pred smrťou nemali. Ďaľším artiklom pre alzheimera je herpes www.pluska.sk... Verím tomu, že je ešte zopár ďaľších takýchto infekcií, súčasťou alzheimera.