Otázky na RNG

geraldine

sunie, aspon mas jednu lekarku,na ktoru sa mozes obratit. ja som podobne ako ty,caste anginy, mandle som mala mat vonku, ale nedala som si ich, preliecila som propolisom, celkom dobre, aj lekari boli z nich mimo, ako sa mi popravili. dufam, ze sa divali dobre a vazne su ok,lebo by som nechcela, aby sa tam nieco dialo, ale anginy uz nemavam. tiez som ok len v lete.
kazdy mi hovori, dobre sa obliekaj ked je zima, ale na moj zdravotny stav nema vplyv, ako som oblecena, mozem mat aj dva kozuchy a aj tak ochoriem, ked na mna kychne chory clovek. bakterie si nevyberaju podla oblecenia :)
dycham nosom tak to mam jedno. akonahle som v styku s chorim, uz som chora aj ja.
moja predosla lekarka ma roky davkovala ATB. nepomohli jedne, dala dalsie, ani tie nie, tak co skusit este ine...a ked som lezala uz vyse mesiaca, tak urobila krvny test a potom mi dala ATB na ktore bola moja bakt.citliva. a takto mi ^posilnovala^ imunitu.
teraz mam inu lekarku, som s nou spokojna, hned navrhla riesit moje probl.bez ATB, krvne testy mi robi ked si ja zmyslim ze ich chcem, a testuje vsetko, co navrhnem aj ja. niekedy nieco precitam, pocujem a pytam si na to test a ona je zlata, otestuje vsetko...zazvicaj aj mam vsetky mozne virusy a bakterie. niet sa co cudovat s takou imunitou. skoda len, ze moja imunologicka nie je taka. ta mi este nainfikovala kozneho stafilokoka a sposobila mi dalsie problemy svojou nedbanlivostou.. co sa rozculovat, jedno som sa naucila, nedoverovat kazdemu, ale preverovat u dalsich, a hlavne ja viem, ako sa citim, a ak to lekar neakceptuje, a povie, ze si to namyslam, ze on ako maly si vedel hucanie v usiah vyvolat ked chcel a teda si to robim aj ja....tak dakujem pekne za takeho lekara. to si aj tie krvne testy viem ovplyvnit, aby v nich boli hodnoty tak zle????
ked pridem na slovensko, pojdem k lekarovi, len aby som videla, co on na moje pluca. nech vyjadri jeho nazor a ja si premyslim, ci suhlasim alebo nie :))))) uz sa z toho smejem, lebo vazne je to nahlavu.

geraldine

citrovital je nieco ako citrogrep? kedysi som to uzivala, vytazok z jadierok grepu a inych citrusov.
ak nechyruju, tak to bude problem., ako to riesis? nebude sa to dat kupit v nejakych firmach?

sunie

RNG, citrovital doporucuju len 5-15kvap. 2x denne, takze rozpustit 150 kvap.do vody je niekolkonasobne mnozstvo...ci to nemyslis ako dennu davku ale pit postupne?

sunie

koloidnu strieb.vodu som kupila normalne v lekarni, predavaju to aj s letacikom len z tej ceny ma skoro prekotilo. pisu ze treba uzivat 4xdenne malu lyzicku tejto vody.
v lekarni som zohnala jedine ten citrovital, o GSE ani to druhe nechyruju.

sunie

Geraldine ja ta uplne chapem, tiez sa takto trapim :( Ked som bola mala mavala som casto anginy=branie atb a to mi pokaslalo asi imunitu, zacali ma chytat alergie (nastastie uz mam len na travy a chlad),potom mandle isli von a teraz sa cele zimy morim s prieduskami, virus.infekciami atd.ale nic konkretne nevedia zistit,proste len ze mam oslabenu imunitu. aspon ze v lete fungujem normalne. testy mi robili, brala som aj autovakcinu a neviem co este ale tiez nic nepomaha. akurat pri mori uplne fit a vsetko mi tam prejde :)
vies lekarov to moc nezaujima, za tie platy sa so snahou nepretrhnu a pacientov tam maju na mraky. ako som pred mesiacom ochorela ledva ma lekarka popocuvala,brat krv a urobit dokonca spec.vysetrenia ju ani nenapadlo. a vsetko sa snazia riesit atb z coho ma potom clovek dalsie problemy (hnacky, kandidozy atd) a efekt nulovy.
pred par rokmi mi byvalo strsne zle od zaludka,hnacky, nikto nevedel z coho to mam lebo vysledky boli ok takze som sa citila ako posledny hypochonder. cez znamych sa mi podarilo dostat k jednej lekarke-vedkyni na lek.fakutle a ona mi robila specialne vysetrenia (samozrejme ze tam nasla milion bakterii) dala mi aj lieky a do tyzdna som bola ok, takze sila.

RNG

strieborna koloidna voda sa nesmie s nicim miesat, pouziva sa taka aka je. Uz len pridanie cistej vody z vodovodu ju znici.
Kedze tu spominas vysoke ASLO, radim ti pit aj roztok GSE(60 kvapiekna liter vody)
ked nezozenies GSE, doma je slabsi vyrobok, citrovital z toho treba 120 kvapiek, alebo na internete je aj cisty citricidal, z toho treba 40 kvapiek na liter vody.
To su silne ucinne davky proti streptokokom a hromade inych.
Ked potrebujes udrzovat imunitusie, okrem minimum 400 mg betaglukanov mozes brat lubovolne dlho 1/2 az 1/3 z uvedenej koncentracie GSE