Otázky na RNG

andrea7

Dobry Den RNG, pisala som uz minule...ohladom oslabenej imunity, znizenemu poctu NK buniek a zvysenym CD3 a CD4 bunkam. Trosku sa pripomeniem.Mam za sebou vyber mandli cca 4 tyzdne...bolesti hrdla vymizli, ale subfebrility zostali..som silny alergik a atopik-vsetko asi spolu suvisi.Odporucili ste mi vtedy okrem ineho beta glukany-trosku som si o tom nastudovala na nete-a chcela by som si ich zakupit a vyskusat.Chcela by som sa Vas spytat, ci su volnopredajne, alebo kde a ako si ich mozem zakupit? a ako dlho ich brat, v akych davkach? A tiez, ci funguje este vasa predajna? Vopred dakujem.

pussa 262

rng
ahoj,chcem sa opytat na tvoj nazor,ked som bla mladsia vedela som v pohode pribrat,trapila ma anorexia schudla som asi 6kg,teraz ale vobec pribrat neviem trapi ma to uz vyse rok,bola tu pasomnicu nemam ,nemam ziadne priznaky ,preto sa chcem spytat na tvoj nazor ,prv nez pojdem k lekarovi,co zvika byt pricinou toho,ked clovek snad nikdy nepriberie?teraz sa stravujem normalne zjem viac nez dost a stale nic,a pasomnicu NEMAM to je jednoznacne...

RNG

citrogrep je vytazok z grapefruiotu, nie z grapefruitovych jadierok,takze sa tu jedna o celkom iny produkt, bez silnej antimikrobialnej akcie.

RNG

sunie, ja som odporucal striebornu vody len do nosa a oci. Na pitie je len pri zaludocnych tazkostiach.
Inav v Lucenci ju dostanes podstatne lacnejsie, lebo je to miestne vyrobene.
Ucinna denna davka citrovitalu je naozaj 120 kvapiek do litra vody pit po glgoch cely den. Vyrobcovia casto pisu primale davky, aby sa ich vyrobky videli lacnejsie, nez su.

daria

rng z kade teraz mozem dostavat doplnky o ktorych vravite?predtym som si objednavala z vasho obchodu.spominali ste siet obchodov ktora funguje v UK,len som zabudla ako sa vola.bol to predajca od velkoobchodu z kade odoberate vy.dakujem