prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
...a este som nasla koloidne striebro. ktore je lepsie? dakujem
-odkaz odstránený-
tak skusim znova:
1x denne
-odkaz odstránený-
1x denne
-odkaz odstránený-
1x denne
-odkaz odstránený-
1x denne
-odkaz odstránený-
1x denne
-odkaz odstránený-
1x denne (neviem ci treba denne uzivat spolu omega 3 mast.kys. s rybim olejom- nestaci iba 1 pripravok?)
-odkaz odstránený-
1x denne
-odkaz odstránený-
k tomu enzymy 3x 2,jod 10 kv. intradermalne 1x tyzdenne, 1x tyzdenne lecitin 1 pol. lyzica.
toto vsetko sa moze non stop uzivat bez prestavky? pises, ze rybi olej sa moze aj v lete. navzajom sa doplnky vyzivy neovplyvnuju? lebo okrem spominanych chcem podstupit aj antimykoticku liecbu a tych pripravkov teda bude denne spolu habadej. tuto kombinaciu mozu uzivat aj mladi ludia -18 rocni?
dakujem za odpoved
Dobry deň, prosím poradili by ste mi? Chceli by sme bábätko a rada by som si posilnila telo pred tehotenstvom (užívam kyselinu listovú a maternu). Chcela by som wobenzin, ale neviem aký. Je vôbec vhodné užívať tento druh vitamínu pred tehotensvom? Predchádzajúce tehotenstvo som mala dosť rizikové, hrozil mi spontánny potrat, ale udržali sme sa. Ako dlho a v akom množstve ho mám užívať. Moc ďakujem za odpoveď.
perlicka, na enzymaticke cistenie tela ber 2x2 kapsule(minimum, pripadne viac) hodinu pred jedlom
perlicka, jedine co sa mi dalo otvorit je na ten enzym zo Swansonu. Ja som ho pred rokmi pouzival, nie je extra silny, ale zbavi.
Co sa tyka lecitinu, pokial si nemala problemy s cirkulaciou, myslim ze lyzica raz za tyzden staci.
Rybacie oleje sa beru nielen kvoli vitaminu D ale aj EPA, DHA, vit A a ine.
Ja jem lososa kazdy den alebo kazdy druhy den, asi 60 gramov, co mi da vyse 10 gramov oleja.
Rybaci olej tiez zrieduje krv, cim zlepsuje cirkulaciu.
beauty woman, ja pouzivam rozne rybacie oleje ako je rok dlhy. Nie kvoli vitaminu D(hoci ten sa vzdy zide, pokial sa clovek vyslovene neopaluje)ale hlavne kvoli EPA a DHA(omega 3 kyseliny, potrebne na nervy a mozog a ine funkcie v tele) a vitaminu A.
amdrea 7, intenzivna davka betaglukanov je 3x400 mg, udrzobna(na imunitu ) staci 2x200 mg dlhodobo.V Lucenci vraj maju este otvorene, kontakt s nimi nemam uz davnejsie.
pussa, pri anorexii sa casto znizi vyroba kyselin a enzymov. Ked zacnes znova jest, nemas dost kyselin a jedlo sa v tebe miesto travenia kazi. Potom ti nechuti jest(telo je otravene) a nevies vytazit potrebne materialy. Skus brat doplnok kyselin a enzymov na zlepsernie travenia.
este sa chcem opytat na nazor na tito enzymi:-odkaz odstránený-
je ich zlozenie vhodne/ dostacujuce na liecbu cyst?
dakujem
RNG, prosim, zhodnot tuto zostavu doplnkov, ktore planujem uzivat kazdy den. moze byt tato kombinacia?
1x denne
translate.google.sk]
1x denne
translate.google.sk]
1x denne
translate.google.sk]
1x denne
translate.google.sk]
1x denne
translate.google.sk]
3x denne
translate.google.sk]
toto neviem davkovanie:
translate.google.sk]
a toto tiez neviem davkovanie a vobec- treba uzivat a s omega 3 mast. kyselinami, alebo staci iba 1 pripravok z nich?:
translate.google.sk]
a k tomu este 1x tyzdenne 1 PL Lecitínu do polievky. zo zaciatku netreba ten lecitin castejsie- aspon nech zacne sa intenzivnejsie odburavanie usadenin z ciev po 40 rocnom usadzovani?
+ 1x tyzdenne 10 kv. jodu na podbrusie.
Je to takto ok? moze sa tato kombinacia uzivat denne po cely rok? predpokladam ze rybi olej, nakolko obsahuje vit.D, tak v lete netreba uzivat...?
dakujem za radu