Otázky na RNG

agata88

RNG, vsetko som si napisala, len nechapem presne toto:
V tom pripade GSE/citricidal je casto uspesny, pripadne 3 kvapky do tej zmesy oreganoveho olej(candimin), ked sa jedna o nejaku kvasnu ci mykozovu infekciu.
toznamena cela zmes s kokosovym olejom a cukrom...do oreganoveho? alebo len citricidal do oreganoveho-teda ina zmes z dvoch zloziek???

RNG

sexa, to je komplikovana otzka. V lekarnach maju casto synteticke vitaminy bez oznacenia, v doplnkovych obchodoch sa snazia mat prirodne. Niekedy to hraje velku ulohu, niekedy nie.
Synteticka kyselina askorbova(forma vitaminu C) je rovnako ucinna, ako kyselina askorbova vurazena z rastlin.
Napr vitamin E synteticky(DL-alfa toccoferrol) je ovela menej ucinny ako prirodny(D-alfa, beta, gama zmes)

agata88

RNG, a ako casto si to ma potierat? kolkokrat denne? da sa to vsetko lahko zohnat aj v UK?
druha otazka, niekde som citala, ze mas nejake obchody v Uk,ako sa volaju? najdem aj v Birmingham a okoli? v anglictine alebo aj v Sk jazyku?

RNG

agata 88, ja by som jej poradil zmes kokosoveho oleja, praskoveho cukru a GSE
1 lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzic praskoveho cukru a 5 kvapiek GSE(alebo 10-15 kvapiek citrovitalu)
Zrejme tam ma kombinaciu bakterii rezistentnych(odolnych) a atb. plus iste nejake kvasne/hnilobne kultury, na ktore tiez atb nezaberaju.
V tom pripade GSE/citricidal je casto uspesny, pripadne 3 kvapky do tej zmesy oreganoveho olej(candimin), ked sa jedna o nejaku kvasnu ci mykozovu infekciu.

RNG,prosim vas, vysvetlite mi to po lopate.Som laik a nerozumiem tomu, ako mam rozpoznat prirodne od syntetickych vitaminov.Co si vsimat na zlozeni, aby som sa vystrihal tych syntetickych?Lebo neviem rozoznat rozdiel napr. vo vitam.E, C a inych, ze ktory je na prirodnej baze a ktory je synteticky.

RNG

sad girl,aloe vera na ucinnost treba vela, najmenej 4x2 lyzice denne aspon 3 mesiace, tj okolo 11 litrov. To ide prilis do penazi.A ucinol je postupny.
.......
Osobne skor odporucam brat vitamin C(3 gramy) astragalus (2x500 mg) a Lapacho caj z 1 lyzice(treba varit 20 minut, odstat cez noc, inac sa ucinne latky nevyluhuju dokonale)
No a samozrejme kazdemu odporucam selen a zinok denne a probiotika aspon raz do tyzdna.