prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dík
mozes mi prosim napisat v akej forme(caj alebo tinktura) a davkovanie hlohu na den?
dakujem
lesia, hloh obsahuje latky, ktore maju aktivitu taku istu(ACE), ako mnohe lieky na znizenie tlaku.
Pozsiruju cievy(vasodilatacia) a naviac bohaty obsah antioxidantov cievy zaroven spruznuje(nechcem povedat prehnane "omladzuje" ale je to ciastocne pravda).
Lanovy olej, ked je vytlaceny za studena(panensky) je dobry na kozu, ale nevstrebava sa tak dobre, ako kokosovy.
Panenske oleje netvrdnu, tj nezapchavaju pory. Len chemicky a tepelne spracovane oleje mozu "zadusit kozu" ako to ty nazyvas spravne.
Dakujem RNG.Uz rozumiem.
rudinko, ked sa ti podari zostat pod 20-30 gramov sacharidov(karbohydratov, cukrov) denne, tak tu candidu dostatocne vyhladujes, pricom tebe kokosovy olej doda to, co cukrov ti bude chybat.
V peceni sa totiz vyrabaju cukry aj z bielkovin, takze v krvi budes mat dost, len v crevach, kde velka vacsina kandid sidli bude primalo pre ne aby sa uzivili.
Naviac ked pouzijes protikandidove prostriedky(kokosovy olej, oreganovy olej GSE) tak ich vytlcies. A vlakniny ich vymetu.
Potom staci nasadit na ich miesto probiotika a uz sa nemozu vratit spat tak lahko, lebo probiotika ich potlacia.
dobry den, chcem sa opytat, ako uzivat hloh na znizenie tlaku? a niekde som citala, ze na osetrovanie pokozky je vhodny lanovy olej. je mozne s nim natierat kozu kazdy den? nie je olej velmi "tazky" a nedusi pokozku tela?
dakujem
RNG ja vydrzim aj rok ak je treba len mam z toho obrovsky gulas.Orechy atd.Su v obaloch a su tam uvedene carbohydraty.Napr 10gr a z toho 1.7gr.cukrov.Tak ja neviem.Aj v orechoch je rozdiel?
mamika, zialbohu som musel z financnycha casovych dovodov prestat dovazat z USA na Slovensko, cim sa vlastne moje obchody viacmenej uzatvaraju.
Technicky to ja, ako cudzinec nemozem spravit, podla Slovenskych zakonov moze otvarat a zavierat obchody len konatel mojej spolocnosti, tj nie ja osobne.
oli
yam zvysuje aj hladinu progesteronu a to lekari pouzivaju v boji proti endometrioze. A dokonca to dosiahnu aj z chemickou nahradou progesteronu(progestin, gestagen...),
takze prirodzene zvysenie hladiny vytvarane vlastnym telom z polotovaru(diosgenin je ucinna latka v yam-e)je rozhodne lepsie.
hi RNG,chcem sa spytat,kde v Ba mas obchod? diky