prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den pan RNG prosim vas mohli by ste mi poradit?Prosim vas ako casto mam uzivat magnezium a Bkomplex,mam 400mg tabletky magnezia,na nete je pisane ze denna davka ma byt 300-400mg,vraj 1 denne z kazdeho,,mozem ich uzivat naraz s B-komplexom alebojedno napr.rano a druhe vecer?Mam dost stresujuce obdobie a nici ma to a citala som ze toto ma moze postavit na nohy ale neviem ci a ako to kombinovat Vdaka inak existuje take nieco ze predavkovat sa vitaminami>>?Vopred dakujem za odpoved
Prosím poradte mi,už pár mesiacov som hrudkovitá (,,tvarohová,,)v pošve. Gynekolog mi dal vag.čapíky,ale nezabrali,potom nejaké žlte čapíky,ale ani tie nepomohli.Neviem sa ho nijako zbavit. Prosím poraďte mi niečo.
rng
neviem ci som pochopila sprave ale ta , teobroma cacao je teraz skodliva alebo nieje?mozem ju uzivat,kedze chcem ,,nakopnut metabolizmus,,..?
RNG prosím pozriete sa na túto stránku -odkaz odstránený- môže byť na tu hormonálnu nerovnováhu vhodný doplnok balancer?bavili sme sa o tých myomoch a či sú dostatočne účinné(silné) tieto doplnky..aj acidofillus
RNG a ako sa daju kupit tvoje vyrobky?
RNG zrejme sa budem musieť zaregistrovať, pretože niekto zneužíva môj nick. Na endometriózu som sa ja nepýtala, pýtala som sa iba na dávkovanie Yamu. Nuž aj takí ľudia sú tu a keby sa ozaj hlúposť nadnášala tak by tu lietali ako holubičky.
čo by si mi poradil namiesto viagry, kedže je na predpis a mne sa lekarovi nechce. čo je také viac učinne a nie zdraviu škodlivé. vraví sa aj o clavine strongu . tvoj nazor? dakujem
yxo, hovadzia kost ma podobne zlozenie ako ludska, tj pomer mineralov v nej je spravny.
Len forma je vodonerozpustna, tj dost slabo absorbovatelna.
Ale lepsia rozhodne nez mlete kamene(vapenec=uhlicitan vapenaty, alebo napr najnovsie koral velmi tlacia)
U hovadzich kosti je aj problem s bielkovinami a roznym priemyselnym spracovanim.
Ked uz chces jest kosti, daju sa dobre uvarit v tlakovom hrnci(2-2.5 hodiny) a vtedy su uplne makke a pravdepodobne dostatocne stravitelne. To je definitivne najlacnejsi zdroj mineralov.
Urcity cas som aj ja jedol za lyzicu dobre rozvarenych kosti, hlavne spodne rebra, ci uz bravcove , ci hovadzie, ktore su ciastocne chrupavkove a tym som dostal aj lacny material=polotovar na klby a slachy.
Dokonca som ich rozslahal v procesore a zamrazil v sulkoch, aby som ich mohol jest kazdodenne trochu.
Je to extremne syte jedlo
chcem sa spytat na tvoj nazor na kalciovy pripravok vyrobeny z hovadzej kosti? ja som ho odmietol. ide o pripravok tianschi. diky
lesia, hloh je ovocie a obvykle odporucam 2-4 gramy denne suseneho.
V USA je to bezne dostat(Hawthorne berries) ako susene ovocie, prasok v kapsuliach.
Na Slovensku to iste najdes medzi bylinami, ved tam hloh rastie divoko.