prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
teoreticky mozes mat infarkt v akomkolvek veku, ked sa ti v prihustej krvi vytvaraju zrazeniny. Ale v takom mladom veku je to extremne nepravdepodobne.
Nedostatok mineralov ale je pri sportovani a dietovani a zlom traveni alebo nespravnej skladbe stravy velmi casty.
to sa mi rozbusilo srdce vecer a teraz som sa aj triasol nwm moze mat clovek v 15 infarkt ??
nozik, pichanie v boku moze byt pri sporte "chytanie druheho dychu" (tj slezina vytlaci extra krv do obehu). Rozbusene srdce moze byt priznak tetanie, tj nedostatok mineralov alebo CO2(hyperventilacia) v krvi. Najpravdepodobnejsie sa jedna o nedostatok draslika(v noci sa prejavuje tiez krcami v lytkach) ale moze to byt aj horcik(magnezium) alebo vapnik(calcium). Nedostatok sodika je vzacnejsi a prejavi sa len pri vysokych teplotach a prilisnom poteni.
ahoj rng prosim ta mam 15 a sa mi rozbusilo asi pred troma dnami srdce a vtedy ma zviklo pobolievat niekedy rameno a ked sportujem tak to citim niekedy aj na boku cim to moze byt
delphia...napíšem...to je skôr bolesť taká čudná...najviac ma to bolí...keď sa tej kosti dotýkam..alebo aj pri chôdzi...paaa
wwww keby to bolo od srdca, tak to by bola bolest ZA hrudnou kostou. taka tazoba a tlak.
daj vediet ako si pochodila
díky RNG aj deplhia,,inak ja trpím panickou poruchou..len som nikdy nemala také bolesti na hrudnej kosti, aby som sa jej nemohla ani dotknúť.......len dúfam, že to neí nič vážne..pekný večer
wwww, panicka porucha alebo tetania sa prejavuju rovnako. A mozu to byt len dosledky nedostatku mineralov(draslik, vapnik horcik...)
to nehovor ani zo zartu! zajtra chod znovu za obvodnym a nech ti da vymenny listok k internistovi. ak ti nic nenajde, tak by ta mal poslat na rehabilitaciu. tam lekari vedia aj napravat zablokovane stavce.
deplhia...moja predstav si, že nie..povedala som že ma včera rozrušil telefon, že mi bilo srdce jak divé...a on nič..,,,ani na EKG ma neposlal on..ale známa psychiatrička..len dúfam, že to EKG by mi niečo ukázalo