Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

luciferkaaa, je viacero tem na acne,,kde som vsade zdoraznil ze acne su dosledok vysokej hladiny DHT, ktora sa da znizit zinkom, a vytazkom z korenov zihlavy(silny caj). Samozrejme acne sa mozvorit len vtedy, ked sa tukove kanaliky zapchaju tvrdymi(vysychavymi) tukmi, tj hlavne priemyselne znicenymi rastlinnymi olejami.
Pri pouzivani len panenskych a vyhybaniu sa priemyselne pripravenym jedlam, vyprazaniu a oxidovanym tukom(napr v cokolade a starych syroch) sa kanaliky nemozu zapchat, tj acne nemoze vzniknut.

RNG

Actimel je dost slaby zdroj probiotik. Ja davam rozhodne prednost kapsuliam, ktore sa rozpustaju az v crevach a obsahuju mnoho miliard(bilions) roznych uzitocnych kultur.

RNG

leerka, na traviace problemy su vlakniny, kyseliny enzymi a probiotika.
Pravdepodobne nemas dost kyselin a tym zacne v zaludku kvasenie a rozmnozuju sa bakterie(kyseliny znicia bakterie), co pokracuje dalej do criev. Tym sa zaroven rozmnozia neziaduce kultury v crevach na ukor dobrych probiotik.
Takze to vsetko zacne s kyselinami. Inac mozno mas aj nedostatok enzymov, ale to sa neprejavi vetrami obvykle.

luciferkaaa

Ahoj RNG, prav sa chystam vysadit HAK, ale bojim sa neziaducich ucinkov, bude dost dlho trvat kym sa to utrasie, nevies nieco co ich zmierni? a este nieco na plet? mam akne, pred branim HAK bolo velmi silne, uz ani lieky od koznej nezaberali, jedine HAK, a bojim sa ze sa mi to vrati, aj ked ho stale mam, ale nie az v takej podobe ako ked som HAk nebrala...., dakujem

leerka

a este som chcela vediet aky je tvoj nazor na pitie actimelu ....ci to pomaha....lebo som uz zufala, a zacala osm si kupovat aj taketo veci....a aj aloe vera pijem....

leerka

ahoj rng, pozerela som si akurat COLONIX - cistic criev, myslis, ze by mi pomohol na ut moju zvysenu plynatost....pytam sa preto, lebo tieot produkty nie su prave najlacnejise, tak aby som zbytocne nevyhodila peniaze za nieco , co mi nepomoze, diky

RNG

totalbrutal, sladene jogurty su uplne nevhodne, tak isto aj mlieko.
Pri bezsacharidovej diete je to maso, ryby, vajcia, syry,orechy,kokosovy olej a najhlavnejsie=plno zelenin.
Smradlave vetry su z rozkladu bielkovin(hnitie v crevach) co je sposobene nedostatkom kyselin v zaludku a enzymov.

totalbrutal

Uz asi treti tyzden bezim na protikandidovej diete. Moze byt nadmerna a silne aromaticka plynatost :) dosledkom vylucovania toxinov hynucich kvasiniek? Alebo naopak konzumujem nevedomky nieco nevhodne?
Aky je vas nazor na actimeliky? Su sice probio, ale aj tie najmenej sladke obsahuju 4% cukru. Aj kysle bio jogurty obsahuju cukor, ja uz vlastne neviem co mozem a co nemozem.. uplny chaos.. vsade sa udava nieco ine. Prosim poradte