Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

dffdf, peroxid vodika neodstrani bolest ale moze vyhubit mikroby, co ju sposobuju.
3% sa bezne pouziva na dezinfekciu, ale staci aj rozriedeny na 0.5%.
Vo viacerych klinikach v USA sa peroxid vodika pouziva aj vnutorne a to s uspechom, ale vacsina lekarskej komunity o tom nechce ani pocut a bezdovodne tvrdia, ze peroxid vodika pouzivany vnutornew je rakovinotvorny. Samozrejme je to blud, lebo na spomenutych klinikach pouzivaju peroxid prave na liecenie rakovin a to so znacnym uspechom.
Peroxid je totiz zdrojom atomarneho kyslika, ktory je podstatne aktivnejsi ako molekularny a rakovinne bunky neznasaju kyslik.
Napriek tomu, nikomu neodporucam pit peroxid vodika, lebo, komercne nie su na to dost ciste a nespravna davka alebo prisilna koncentracia mozu mat tragicke nasledky.

Na vyplachovanie ust je dobry aj roztok GSE, koloidna strieborna voda a ine,ovela bezpecnejsie latky na denne pouzitie, ktore sa daju bez problemov prehltnut.

RNG

navi, voda nie je vyznacny zdroj mineralov pre telo, naopak, je potrebna na odnasanie vsetkych vodorozpustnych prebytocnych latok Z tela von.
Normalna voda ma od 50 da 120 ppm(mg na liter) mineralov, silne mineralizovane vody az vyse 1000 mg na liter. Zialbohu, su to vsetko formy velmi slabo absorbovatelne a sposobuju pri velkych davkach tvorenie kamenov v tele(clovek by si mal uvedomit, ze ked tieto vody vytvaraju usadeniny na kohutikoch a vo flasiach, v tele sa robi to iste, lebo prave telo potrebuje cistu vodu na odpratanie zvyskov z travenia pevnych latok, nie nasytenu, ktore nemoze uz nic rozpustit.)
Mytus o skodlivosti destilovanej vody zrejme pretrvava, dokonca sa prebojoval aj do ceskej verzie wikipedii.
Je to samozrejme blud, lebo sice ked aj destilovana voda nema ziadne mineraly, makka pitna voda ma len 60 ppm a telo ma vyse 900 ppm(0.9 gramu soli na liter krvi)a ozmoticky tlak je tam velmi velky aj pri obycajnej vode, a nie prilis rozdielny pri destilovanej vode.
Inac aj voda z reverznej osmozy ma typicky len 5 az 10 ppm, tj je blizka destilovanej a dnes ju piju cele narody. V USA napr maju namontovane zariadenia na reverznu osmozu v znacnej casti domov a bytov.

Velke mnozsta naraz vypitej vody mozu vzdy vyvolat problem v tele(hyponatremia, su pripady smrti po vypiti 4+ litrov vody za par minut)
preto treba pit postupne.
Pri postupnom piti si telo staci regulovat slanost krvi a lymfy, a to nie je velky rozdiel, ci je to pitie destilovanej vody, ci obycajnej vodovodnej(povacsine makke vody, tj pod 100 mg/liter mineralov.)

Pozor na Wikipediu, do nej moze prispievat prakticky hocikto a cim je viac prispievatelov, tym presdnejsie data obsahuje, leboludia nepresne udaje opravia po case.
Zialbohu ceska a slovenska verzia su daleko v kvalite za anglickou, ktora je nielen starsia, ale ma mozno vyse stovky krat tolko prispievatelov/doplnovatelov.

RNG

essad, cesnak je vyborne jedlo, zialbohu ale drazdive, takze sa neodporuca na noc.
Pomaha telu sa branit proti roznym mikrobom a tym ciastocne aj nasledkom ich zamorenia v tele, rakovinam.

RNG

andy, pozri na temu B-17 alevo desatoro. Tam sa diskutuje okolo rakovin.
Ja osobne radim betaglukany na zvysenie poctu a aktivity bielych krviniek(3x400+ mg)
Graviolu, lapacho, artemizinin,lactoferrin, B-17,Samento/vilcacora, peroxid vodika a masivne davky vitaminu C - to su vsetko cytotoxicke latky.V pripade rakoviny pluc pridaj aj elagicku kyselinu/elagitanin.

No a na posilnenie tela v boji proti rakovinam ho treba v prvom rade odmorit silnymi davkami enzymov, precistit telo absorbentmi(drevenne uhlie, bentonity a najma tekute zeolity, ktore sa dostanu do vsetkych buniek v tele).

Dieta pri rakovinach je hlavne bez mlieka, mliecnych vyrobkov, a masa, lebo tieto obsahuju prave bielkoviny, na ktore su potrebne enzymi a potom sa na odpratanie rakovinnych materialov z tela neujde dost telesnych enzymov.
Cukry je dobre nahradit tukmi, najma kokosovym olejom, lebo rakovinne bunky potrebuju hlavne cukry na svoj rast a kokosovy olej, hoci nam doda dost energie, rakovinnym bunkam "nechuti"
Samozrejme hodne zelenin, najma surovych pre ich cistiace vlastnosti a enzymi, co obsahuju.
Nuz a vseobecne hromady roznych antioxidantov(polyfenoly, proanto a antokyanidy,...)
Uzitocne su aj curcumin, Co Q 10, zelene zdroje(riasy,mlade travy)

Navy

Tak to je fakt sranda. človek sem nakopíruje adresu destilovanej vody, a keď na ten kontakt kliknete, tak vám ukáže stránku, kde píšu, že o destilovanej vode zatiaľ príspevok nie je. Prepísal som chyby nakopírovania podľa originálu, uvidím, či to bude fungovať:
cs.wikipedia.org

Navy

RNG. Tak som si dal do vyhľadávača destilovanú vodu, a na wikipedii píšu toto: cs.wikipedia.org. Že vraj nie je vhodná na pitie dlhodobo, lebo nemá minerály. Mňa by zaujímalo, do akej miery sú minerály z vody zabudovateľné do organických funkcií, a do akej miery slúžia len na tvorbu obličkocých kameňov. Čo povieš na tento prístroj? voda.provitae.biz

yeassd

som počul že jeden stručik cesnaku je velmi zdravy. ked ho jeme každy den..ale počul som aj že ráno je to liek ale večer jed..čiže večer sa nemôže jesť? a môže ho konzumovať ktokolvek?

andy

Zdravim RNG,
chcem sa opytat co by si mi poradil. Otec ma rakovinu pluc s rozsirenymi metastazami do kosti a pecene. Ma velke bolesti pravej ruky (zle zrastena zlomenina z metastaz + pretrvavajuce metastazy)
Dakujem