Otázky na RNG

RNG

wwww, ekg by mal prekonany infarkt ukazat, ale nie je to na 100%. Ked budes pouzivat lecitin a silne antioxidanty, pripadne enzymi na riedenie krvi, nemusis sa infarktov obavat. Ciste cievy a krv bez zrazenin znamenaju, ze nemozes mat vencove cievy na srdci zapchane, To iste plati aj inde v tele, v mozgu ci inych organoch a koncatinach.

RNG

leerka, doplnky hladaj v doplnkovych obchodoch, nie medzi liekami v lekarni. Najskor ich dostanes na internete(google.sk, .cz,.hu,.de, .com)

RNG

tinuska, asi to nemas s tymi hormonami celkom v poriadku, odporucam ti brat yam , pripadne proti stresu Stress B plus C vitaminovu zmes.
Ak si extra nervozna, na ukludnenie mozes brat nejake z tychto: SJW, SAM-e, GABA, 5-HTP,mineraly na kosti, lecitin...

wwww

RNG..prosím ťa-čo všetko ukáže EKG???ukáže aj prekonaný infarkt? mám veľké bolesti na hrudnej kosti..-hlavne ma bolí keď sa jej dotknem, včera som sa rozrušila a bojím sa, či to není inf.??poraď prosím

RNG

leerka, plynnatost zacina v zaludku s nedostatkom kyselin a pokracuje v crevach kde sa nedostatocne natravene potraviny zo zaludka rozkladaju pri nedostatku enzymov roznou mikrobialnou akciou. Pri tom sa moze pokazit aj spravna flora, kde probiotika su vytlacene roznymi parazitnymi kulturami(napr hnilobne a candida)
Skus doplnok kyseliny(ci uz tekutej z farmacie, alebo Betain HCl a Pepsin HCl) a tiez dobre multienzymi.
Traviaci trakt je dobre precistit extra vlakninami(psylium, pektiny, zeleniny) a nasadit probiotika.

tinuska

RNG,prosim ta porad mi.Uz som zufala.Hrozne sa potim,ci je zima,ci leto.Aj teraz v zime,normalne vzdy mam pod pazuchami mokre kruhy.Nepomaha ani antipersiprant.Je to neprijemne,nAJMA ked som medzi ludmi a mam mokre veci pod pazuchami.Stitnu zlazu a hormony mam podla testou v poriadku.Z coho je to a ako tomu predist?Dakujem vopred za radu.

leerka

ahoj rng, dnes som absolvovala sono brucha a povedali mi, ze mi nic nie je, vraj traviace organy mam v poriadku a ze crevo sa takto dobre prehliadnut neda....a diagnoza je - zvysena plynatost....co to vlastne znamena? lebo tomu neak nerozumiem....je mozne, ze z toho ma niekedy picha a pali akoby niekde v okoli pupka a slepaka? a co by si mi na to odporucil, nie je na to napr neaky caj? dakujem

RNG

celulaza je hlavne v fungalnych enzymoch.
Huby a plesne rozkladaju rastlinne materialy, tj musia obsahovat zlozku rozkladajucu celulozu, tj enzym celulazu.
Dnes sa v laboratoriach tieto pestuju(aspergillus oryzae, aspergillus niger...) a z nich sa extrahuju fungalne enzymi.Tieto sa potom pridavaju do multienzymovych zmesi.
Fungalne enzymi(je ich hromada roznych od proteaz cez amylazy, galaktosidazy a ine)) su znacne kyselinovzdorne, tj neznicia sa v zaludku do tej miery, ako niektore zivocisne enzymi z pancreatinu.