Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

ninka, co si mnohi neuvedomuju, ze dr Gould jer plateny preve farmaceutickym priemyslom. A mnohym unikne taka malickost, ze rozprava len o syntetickych vitaminoch, tj nie o vytazkoch z potravin.
Napr na vitamin E je vyse 20 000 studii, kde zistili podstatne znizenie mnozstva poraziek(30-az 50 %) a inych cievnych ochoreni. Samozrejme to nebol synteticky vitamin E ale prirodna zmes D alfa , beta a gama tocoferolov s prislusnymi tocotrienolmi.
Synteticky vitamin E je DL alfa tocoferol, tj ani len ta ista molekula.
Ako som napisal uz viackrat na tuto termu. farmaceuti nemaju radi konkurenciu potravinovych doplnkov, lebo to znizuje ich predaj patentovanych liekov
Spravidla su ich vyrobky aj synteticke a davky v nich podla zastaralych dat z roku 1948.
Zrejme na nich nezarabaju dost, takze pomaly ale iste ich sami prestavaju vyrabat a stupnuju na ne utoky.

mariaj

RNG,prisim,hladam na nete a nedari sa mi najst.Nevedel by si nahodou,v com sa nachadza enzym celulaza?Docitala som sa,ze telo si ho nevie samo vyrobit.Bol by napr v niektorom ovci alebo zelenine?DAKUJEM

RNG

3000mg vitaminu C denne je prakticky nemozne dostat z ovocia a zeleniny, ktoru predavaju dnes na trhu.
Niektore divoke produkty, napr divoky sibirsky druh kiwi maju obsahy vitaminu C take, ze by snad clovek vedel dostat potrebne 3 gramy vitaminu C, ale napr v pomarancoch je 50 mg na 100 gramov, tj by clovek potreboval zjest 6 kil pomarancov denne!!!
Jablk o hodne viac.
Nie ze by som bol proti jedeniu zeleniny a ovocia,samozrejme ich treba jest v co najvacsom mnozstve v potravinach, ale povedat, ze v nich dostanete dostatocne mnozstvo vitaminu C je zalozene na starych davno prekonanych tzv odporucenych dennych davkach z roku 1948, ktore zialbohu medicky priemysel nasilu chce udrzat.
A dr Bukovsky, napriek tomu, ze o sebe hlasa, ze je zastanca moderneho lekarstva, je jeden z tej kliky zdravotneho priemyslu.
To iste plati na vitamin E a D, ktorych davky su v tabulkach ODD hanebne nizke proti tomu, co odporucaju lekari, co sa s vyskumom tychto zaoberali.
O inych antioxidantoch ani nehovoriac, lebo tie su v povodnych tabulkach vobec nie reprezentovane.

Navy

Damiánovi fandím. Je vidieť, že neprezentuje len staré, zatuchnuté, a ekonomicky orientované názory, v neprospech zdravia človeka: www.zdravie.sk

Navy

Na margo názoru Mudr. Bukovského o tom, že 1500mg vit. C vám môže spôsobiť toto: Má to však dva háčiky – toto množstvo vylúčite približne za štyri hodiny a navyše si takto ľahko privodíte obličkové kamene,“ hovorí doktor a dodáva, že ak by sme si za polovicu ceny drahých „prírodných“ doplnkových preparátov zakúpili ovocie a zeleninu, získame rozhodne viac.
www.zdravie.sk

resetka

RNG,asi si ma zle pochopil.Ja som nepisala,ze riedim striebro s vodou.Viem,, ze sa to nesmie.Ja som sa pytala,ze kedze nedostanem uz v Lucenci GSE,tak ze ked kupim CITROVITAL,tak ako ho mam nariedit s vodou,v akom pomere a ci si ho mozem kvapkat do oci.Aj napr.preventivne,ked ma stipu.Dakujem

RNG

telo moze byt zamorene aj inymi chemikaliami a chemickymi liekmi, vtedy sa odporuca chelacia(na tazke kovy), tekute zeolity( na kovy a pesticidy a tiez niektore chemikalie) a samozrejme aby som nezabudol:
DOSTATOK VODY A MINERALOV