prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
miso, na kannu nemam ziadne ine udaje z literatury, ako to davkovanie. Ako ucinkuje nemam ani sajnu. A zrejme je to aj tak individualne, takze to nepomoze nic ine, ako vyskusat od malych daviek.
aj rybaci olej aj vitamin C ciastocne riedia krv,takze aspon to ber. 3 gramy vitaminu C(rozdel si to na 3 davky) a 3x3 gramy rybacieho oleja.
Inac rybaci olej pomaha aj proti zapalom a pri hojeni nervov(na nervovu izolaciu=myelin) a vitamin C je tiez protizapalovy ciastocne.
wwww,kludne to moze byt aj od chrbtice, ale to samozrejme treba dovysetrovat... nikde ta uz neposlal?
Zdravim RNG, mam este dotaz na Sceletium tortuosum(kannu), rozmyslal som nad davkami 100mg kanny 2x denne(rano a vecer). Kannu(prach) navazim a naplnim do prazdnych kapsuli a budem teda uzivat oralne. Podla Vas, by som to mohol v takychto davkach brat denne, zhruba asi tie dva-tri tyzdne a potom postupne davku znizovat na 100mg raz za den a casom kannu uplne vysadit?
delphia....ja som u lekára bola..a vieš čo mi povedal?? že su to určite nervy alebo chrbtica, na EKG som bola-len neviem, či by mi niečo ukázalo
a pre RNG, nič také doma nemám..akurát rybí olej a vit.C
wwww, ekg by mal prekonany infarkt ukazat, ale nie je to na 100%. Ked budes pouzivat lecitin a silne antioxidanty, pripadne enzymi na riedenie krvi, nemusis sa infarktov obavat. Ciste cievy a krv bez zrazenin znamenaju, ze nemozes mat vencove cievy na srdci zapchane, To iste plati aj inde v tele, v mozgu ci inych organoch a koncatinach.
wwww, pre istotu si daj urobit EKG.
Ale prsna kost moze boliet z roznych dovodov, tak isto medzireberne svaly.
Ja ked citim niekde bolest alebo tazobu, pre istotu si vzdy zoberiem enzym na prezdny zaludok, ktory mi rozriedi krv, v pripade, ze by tam bola nejaka krvna zrazenina a zablokovana cieva.
Velmi ucinne su najma nattokinaza(3x2000 IU) alebo serrapeptaza, (3x40 000 jednotiek).
wwww neblazni a chod k lekarovi. otec mi lezi na intenzivke po infarkte.... s tym nie su zarty. od vcera mas problemy a nebola si este u MUDr?
pektiny su rozpustna celuloza, nachadzajuca sa v jablkach, hruskach atd. Psylium su jemne plevy indickeho zrna.
Pektiny dostat aj ciste, tak ako psylium.
RNG díky...len neviem, čo si mám teraz myslieť o tej bolesti na hrudnej kosti-to je také bolestivé, ani lieky mi nepomáhajú od bolesti