Otázky na RNG

RNG

miso, na kannu nemam ziadne ine udaje z literatury, ako to davkovanie. Ako ucinkuje nemam ani sajnu. A zrejme je to aj tak individualne, takze to nepomoze nic ine, ako vyskusat od malych daviek.

RNG

aj rybaci olej aj vitamin C ciastocne riedia krv,takze aspon to ber. 3 gramy vitaminu C(rozdel si to na 3 davky) a 3x3 gramy rybacieho oleja.
Inac rybaci olej pomaha aj proti zapalom a pri hojeni nervov(na nervovu izolaciu=myelin) a vitamin C je tiez protizapalovy ciastocne.

miso

Zdravim RNG, mam este dotaz na Sceletium tortuosum(kannu), rozmyslal som nad davkami 100mg kanny 2x denne(rano a vecer). Kannu(prach) navazim a naplnim do prazdnych kapsuli a budem teda uzivat oralne. Podla Vas, by som to mohol v takychto davkach brat denne, zhruba asi tie dva-tri tyzdne a potom postupne davku znizovat na 100mg raz za den a casom kannu uplne vysadit?

wwww

delphia....ja som u lekára bola..a vieš čo mi povedal?? že su to určite nervy alebo chrbtica, na EKG som bola-len neviem, či by mi niečo ukázalo
a pre RNG, nič také doma nemám..akurát rybí olej a vit.C

RNG

wwww, ekg by mal prekonany infarkt ukazat, ale nie je to na 100%. Ked budes pouzivat lecitin a silne antioxidanty, pripadne enzymi na riedenie krvi, nemusis sa infarktov obavat. Ciste cievy a krv bez zrazenin znamenaju, ze nemozes mat vencove cievy na srdci zapchane, To iste plati aj inde v tele, v mozgu ci inych organoch a koncatinach.

RNG

wwww, pre istotu si daj urobit EKG.
Ale prsna kost moze boliet z roznych dovodov, tak isto medzireberne svaly.
Ja ked citim niekde bolest alebo tazobu, pre istotu si vzdy zoberiem enzym na prezdny zaludok, ktory mi rozriedi krv, v pripade, ze by tam bola nejaka krvna zrazenina a zablokovana cieva.
Velmi ucinne su najma nattokinaza(3x2000 IU) alebo serrapeptaza, (3x40 000 jednotiek).

delphia

wwww neblazni a chod k lekarovi. otec mi lezi na intenzivke po infarkte.... s tym nie su zarty. od vcera mas problemy a nebola si este u MUDr?

RNG

pektiny su rozpustna celuloza, nachadzajuca sa v jablkach, hruskach atd. Psylium su jemne plevy indickeho zrna.
Pektiny dostat aj ciste, tak ako psylium.

wwww

RNG díky...len neviem, čo si mám teraz myslieť o tej bolesti na hrudnej kosti-to je také bolestivé, ani lieky mi nepomáhajú od bolesti