Otázky na RNG

ivetk

RNG - myslíte že je vhodné predpísať IMUNOR pacientovi so Sjogrenovým syndrómom? (asi som stratila vieru k lekárovi?) :)

RNG

zuzka dovodov na panicku poruchu je plno, od nedostatku mineralov, roznych inych neurotransmiterov, nespravny rytmus dychania , stress...
Kazde treba adresovat osobitne.
Na spravne dychanie pomoze meditacia, destressove techniky, yoga, thaichi.

Ostatne sa daju napravit roznymi doplnkami, ako zmesi vitaminov stess B, mineralov na kosti,rybacie oleje, SJW, SAM-e,5-HTP,lecitin, GABA atd.
Zialbohu, tu neexistuje jedna rada pre vsetkych, lebo kazdeho nervove problemy mozu mat inu pricinu
Pribuzne temy su tetania a depresia

buxo

U jedného internetového pradajcu som našiel informáciu, že potravinové doplnky s obsahom betainu HCl nemôžu brať ľudia s vredmi žalúdka a dvanástorníka. Je to pravda? A čo im odporúčaš RNG?
Ďakujem.

kajuka

provim vas o radu... mam vyoperovany zlcnik a stale sa mi tvoria v zlcovodoch kamene... pred 4 rokmi som postupila ERCP .. pred tyzdnom som mala zase krce a chcu mi nanovo robit ERCP.. nesuhlasim s tym.. a rada by som vedela akou inou foromu by sa to dalo odstranit...alebo cp by sa s tym dalo robit

suns

RNG - prosim o tvoju radu. Priateľ má atopický ekzém. Očami prebehni túto tému /je krátka/ a poraď prosím niečo! www.zdravie.sk VEĽMI TI ĎAKUJEM

zuzka 001

RNG prosím poraďte mi-manžel trpi panickou poruchou, čo by ste mu odporučili na tento problém?Ďakujem za odpoveď.

RNG

nelinuska, akakolvek kyselina je prakticky silnejsia, ako uhlicita, takze ti pomoze absorbovat kyslicniky a uhlicitany. Neviem,kora je silnejsia, ci mliecna, ci askorbova, lae aj kebu ti mnliecnan zinku napr zmenila na askorbat zinku, niz by to,na absorbcii toho zinku nezmenilo. Takze kludne ber uhlicitany s kyselinou askorbovou.

RNG

elesar, dam sem znova(uz neviem po kolky krat) prispevok na temu herpesy, ktory sa tyka vlastne viacmenej vsetkych virusov:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

Minimum , co by mal kazdy dnes v case epidemii vyrusov brat je aspon selen, zinok, jod a probiotika.