Otázky na RNG

tinusska

dakujem za info.. k tejto informacii som sa nedostala, ze oba su zatvorene, vedela som iba o Slimaku, ze je zatvoreny

kavinka

tinusska a tebe podobni: uz tu bolo milion x napisane, ze jeho obchody uz su zatvorene (v Luceneckom mozno este maju nejake zbytky, ale aj to uz pochybujem). internetove obchody s vyzivov. doplnkami funguju a nie je ziadny problem objednat si konkretne pripravky.

lydia01

Dobry den,neda mi reagovat na toto forum.Je najlepsie,s akym som sa doposial stretla.Obdivujem ta RNG,klobuk dole,ako sa hovori :)))).
Nenachaj sa znechutit a pokial je mozne tak aj nadalej pomahaj ludom.
Ved vies,aki sme ludia,medzi velkym mnozstvom spokojnych a vzdy najde nejaka ta vynimka,ktora skodi.
Prajem vela zdravia a stastia tvojej celej rodine.Peknu nedelu vsetkym!

mariaj

RNG,prosim,zohnala som si kefirove zrna na vyrobu kefiru/snad je to to prave kaukazske/.Robi sa to do mlieka.Chcem pit v nadeji,ze mi pomoze aspon trochu pri potravinovej intolerancii.U nas doma nastal problem,moja mama sa s hrozou na mna diva,co som to doniesla,lebo nas obvodny lekar sa vyjadril niekedy v minulosti,ze z toho je rakovina.Nasi susedia to pili nejaky cas,aj obaja na rakovinu zomreli,hoci ju dostali az potom,co to uz nejake roky nepili.Toto je pre moju mamu voda na mlyn.Prosim pekne nevies mi o tom nieco povedat?Su na to nejake studie?DAKUJEM.

RNG

Zuzianna, "kyseliny" znamenaju palu.
Pala je, ked sa obsah zaludka natlaci do pazeraku. A to sa moze stal len vtedy, ked je v zaludku kvasenie a vyvinie sa tam plno plynov a peny. Tieto potom nasilne otvoria uzaver medzi zaludkom a pazerakom.
Kvasenie v zaludku ale nastane len pri NEDOSTATKU zaludocnych kyselin, lebo dostatok zaludocnych kyselin potlaci kvasne a vsetky ine bakterie.
Preto pri pale pomoze brat viac kyselin, tj pravy opak toho co si ludia a zialbohu aj vacsina lekarov mysli.
Ja som sa to docital v lekarskej literature(alternativna medicina, nie bezna lekarska literatura) a zacal som sam brat kyseliny a enzymi s jedlom. Po desatrociach paly mam konecne pokoj a dobre travenie a absorbciu.
Podobne som poradil aj desiatkam, mozno stovkam ludi, a tym to tiez pomohlo.
Kyseliny ti namiesaju v kazdej dobrej farmacii, alebo si zozen betain HCl alebo Pepsin HCl, alebo zmesy enzymov, co toto obsahuju.

nelka

rodina5 a čo sa ty staráš do RNG. Toje jeho osobná vec ako dlho je na tomto fóre. On toho veľa stihne.Zdá sa že túto tému poznáš veľmi dobre, len si teraz zmenil(a)nick.