Otázky na RNG

RNG

sklamana, vyhybaj sa vsetkym vyrobkom s postupnym vstrebavanim(retard) lebo ked mas zle travenia, vobec sa nemusia rozpustit.
To nie je vec kyseliny askorbovej alebo askorbatu vapemnateho, ale tych pridavkov, ktore spomaluju uvolnovanie(u teba zrejme zastavuju)
Pripadne ich ber s Betainom HCl alebo Pepsinom HCl, co zvysi pravdepodobnost rozpustenia ci vlastne uvolnenia z vazby.

RNG

uz neverim, aspon vidis, co za ludi na tych colniciach su. Ja som sa s nimi pasoval vyse 4 rokov, obcas som vyhral ja, obcas oni. Velmi zalezi na tom, na koho narazis, tj cez ktoru colnicu to prechadza.
Do siestich kusov z kazdeho tovaru som ale nemal nikdy problem.
Neskor, ked mi vsetok tovar isiel cez deklaranta, tak to bolo jednoduchsie. Ale aj tak tam bolo hromady problemov.A samozrejme nielen tie, ale kopa osobnych a inych.

RNG

dragonfly, ked zjes male jedlo s malo bielkovinami, enzym sa na nom nevycerpa uplne a cast sa dostane do krvi a tela kde cisti.Hlavne ked zoberie vyssiu davku.
Na hormonalne problemy radim pouzivat 2x1 gram yamu(mozno aj polovica staci) a pupalkovy olej 3x2 gramy(zase mozno aj polovica staci).To znizi prolaktin a celkove napravi hormonalne hladiny, takze telo celkove lepsie pracuje. Synteticke skodlive latky, ktore sa ciastocne spravaju ako hormony by som nikdy neradil pouzivat,, lebo narobia viac skody nez uzitku a to casto dlhodobo.
Vypadavanie vlasov moze byt aj zo zlej vyzivy alebo travenia. Hlavne teenagerky casto nepravidelne jedia(ci nejedia) aby si nasilu udrzali podla nich dobre vyzerajucu chudost.
Vsetko, co si menovala moze podla potreby uzivat, ved sama uvidi, co jej robi na telo dobre(tj co telo vyzaduje)

RNG

elesar, na sennu nadchu by som odporucal hlavne quercitin a bromelain(*ak to je senna nadcha a nie virus). Papain je slabsi ako bromelain, takze neviem. Inac dolezita je aktivita(jednotky ucinku) nie kvantita v mg.
Skus, ci to pomoze a napis to sem na forum. Bol by som velmi zvedavy.

RNG

uuxa, dobre zlozenie enzymu. Chyba mi tam len kyselina, kedze niektori ludia(co maju nafukovanie v zaludku a palu) potrebuju tiez kyseliny, aby viacere z tych enzymov boli maximalne ucinne.
prosim, napis sem aj zdroj tohoto enzymu, hlavne ked ho vies doma dostat.

RNG

jara, precenujes ma, firma Puritan's Pride je jedna z vyse 15 maloobchodnych pobovciek megavyrobcu NBTY(obrat vyse 2 miliardy euro...) a ja som len obycajny inzinier, naturalizovany American, ktori uz dlhsie sleduje literaturu roznych lekarov(vyse 17 rokov, ked som si zacal predplacat clenske v roznych lekarskych periodikach), ktori sa zaoberaju prirodnymi sposobmi liecenie alebo velmi rozdielnymi metodami, ktore bezni lekari nepoznaju, lebo sa na medickych fakultach neuci.
Odvtedy som nebol u ziadneho miestneho lekara, ale snazim sa vsetko(a zrejme uspesne) adresovat prirodnymi latkami, ci uz udrzbu, ci prinavratenie zdravia.

RNG

jara.kyselina citronova, cista, je rovnako posobiaca v tele ci je synteticka ci prirodna. Problemy su len okolo cistoty, kde z priemyselnej syntezy v nej mozu but stopy neziaducich latok, skodlivin, co samozrejme priemysel neuvadza.Takze tam moze byt zdroj tej "karcinogenezy" ak to je vobec poznamka pravdiva.
Inac vsetky organicke kyseliny-jedle, vo vysokych koncentraciach a davkach su skodlive a mozu sposobovat zapaly veduce az k rakovinam.Vsetky prilisne velke davky alebo na nespravnom miestesamozrejme skodia.
Vcitane nasej vlastnej zaludocnej kyseliny, ktora ked sa neustale dostava do pazeraku(pala, kvasenie v zaludku pre nedostatok kyselin)moze vyvolat az rakovinu pazeraka.

Zaludok je dobre pred kyselinou chraneny, tam sa drazdenie vytvara skor z nedostatku kyselin, co dovoli rozmnozit sa roznym bakteriam, (nielen helicobacter pilori ale aj rozne ine)

jara

RNG, suhlasim s dragonfly, urcite su ti vsetci vdacny, ze sa delis so svojimi vedomostami a skusenostami, prosim, nevykasli sa na tych, co cakaju na tvoje rady...

dragonfly53

RNG, je pravda, ze nam venujes vela casu, oddychni si, nacerpaj nove sily, ale, prosim, prid sem este. tak ratame s tvojimi radami, sam vidis, kolki sa obratia na teba s otazkou. mozno sa aj opakujeme a prilis sa spoliehame, ze znova zopakujes uz povedane. myslim, ze nehovorim len za seba, ze sme ti velmi vdacni.