prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ako dlho treba uzivat pripravky dla protokolu Dr. Berksona na regeneraciu pecene po mononukleoze?
vdaka
perlicka, zatial sa stran vsetkej nanotechnologie, je tam okrem zopar dobrych veci aj hromada skodlivych a snazia sa ich zamaskovat.
Takze pozor.
Radsej sa spoliehaj na zname veci, co su tu uz desatrocia, takze tie keby sposobovali proiblemy, uz by to "vyplavalo" na hladinu a boli by o tom informacie.
Umele patentovane veci su vzdy aspon ciastocne skodlive.
Na kontrast proti tomu prirodne latky schvalene ako potravinove doplnky nemozu mat skodlive nasledky vobec v odporucenych davkach, lebo by neboli schvalene.
Co sa tyka toho ko;lagenu prenikajuceho cez 5 vrstiev koze, na to som nasiel len polsky zdroj informacii z roku 2006, asi prilis "optimisticky"
Ale nasiel som aj, ze niektore betaglukany(beta 1,3 aj beta 1,4) vedia preniknut cez kozu a prispievaju k tvoreniu kolagenu.
Zjavilo sa zopar kremov s pridanymi ovsennymi plevami, ktore obsahuju beta 1,4 glukany, zatial neviem, na kolko ucinne.
Dragonfly, hodinu az dva pred jedlom sa ti absorbuju prakticky cele da krvi a cistia telo, S jedlom alebo az 3 hodiny po jedle, ked sa este zmiesaju s jedlom, tak ho pomozu stravit.
Len velmi velke davky enzymov s malym jedlom sa ciastocne prebojuju do krvneho obehu.
skrupinka, lisaje treba liecit nielen zvonku,,ale aj zvnutra.
Neviem co ti zaberie, ale odporucim tu niekolko pravdepodobnych:
zelene produkty(vytazky z trav, morske ako spirulina a ine riasy ako chlorella, dunaliena salina, Klamath blue green algae, ) tiez zinkove doplnky, caj zo sarsaparilly(silny z mletych korenov), caj zo zihlavovych korenov, aloe vera.
Zvonku, kokosovy olej s pridavkom niekolko kvapiek GSE(lyzica oleja a 3 kvapku GSE.)
jara, cesnak aj med su vyborne na zvysovanie imunity voci mnohym bakteriam a virusom.
Ja tu ale propagujem ovela silnejsie doplnky, z ktorych mnohe su klinicky ucinne(tj nahradia lieky alebo su ucinnejsie ako lieky)
RNG vyrobcovia sa ohanaju nanotechnologiou, ktora "vpasuje" kolagen a kyselinu hyaluronovu do koze. je to iba ich marketingovy tah?
dakujem
house, mozu.astove hormony su vo vela literaturach obvinovane za prispievanie k roznym tumorom, dokonca k rakovinam.
Zahravat sa so syntetickymi hormonami je velmi nebezpecna hra.Ja by som ich vsetky zakazal, keby som na to mal moc...
perlicka, kolagenove molekuly su privelke, aby presli cez kozu.
Tj kolagen treba budovat zvnutra. Jedine, co sa snad da prepasovat cez kozu su mensie aminokyseliny a vitamin C(forma ester C palmitat), ktore sa podielaju potom na vyrobe podkozneho kolagenu.
Ale pozerajuc spat na vyskumy Linusa Paulinga a inych, kolagenove struktury potrebuju na budovanie mnozstvo vitaminu C(aspon niekolko gramov denne) tiez aminokyseliny ako arginin, ornitin a cystein, kazde niekolko gramov denne.
Najlepsie absorbovatelne su vodorozpustne formy tychto, ako acetaty, hydrochloraty(napr acetil arginin, alebo arginin HCl)
Vadnutie pleti po styridsiatke je casto sposobene nedostatkami hormonov(poklesa hormonalnych hladin) a na to je dobre brat yam, pupalku, damianu a Dong Quai
RNG, dakujem.
takze tie enzymy povedzme hodinu pred jedlom a trebars hodinu po jedle? lebo niekedy, najmä pred vecerou mi to nevychadza (zdrzim sa v praci a pod.)pritom by som chcela pravidelne brat 3x2 multienzymu.
so zinkom a Bckami sme aj zacali, aj kelp, yam, pupalku moc nie.
este raz dakujem, bez teba by som ani nevedela, ze niektore pripravky existuju a akym sposobom ucinkuju.