Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

oli

perlička a ak by si chcela Pycnogenol za dobrú cenu, tak na web.multivitamins.tam som si ho kúpila. A moje dve doktorky sa čudovali akú mám peknú pleť....tak som aj im poradila.

sisinka

RNG,chcem si kupit miner.na kosti.Obsahuju vapnik citrat - 300mg a horcik citrat 150mg.Viem,ze ku dobrej absorbcii je este potrebny vit.K a D.Kebysom si ich este dokupila osobitne a uzivala to s tymto pripravkom,bolo by to OK?Ci este nejake ine miner.su k tomu potrebne?Zinok uzivam denne 15-20.Zo zahranicia nechcem objednavat,viem, ze je dobry od firmy Swanson.Mala som Bonne Essenc.

jara

este k sladeniu caju, dokedy vyjde prva zihlava, varim zeleny caj, ale sladim ho, 25gr na 1 liter, potom varievam z cerstvych byliniek cely rok, ten sladim menej, vadi tam ten cukor? Dakujem

jara

RNG, ty si velmi mudry a skuseny, ja v tom vsetkom mam zrazu chaos, kedze mam aj dospele dcery, synov 17,10,8 a vsetkym chcem "dobre", ...zatial som tomu najstarsiemu kupila chrom, lebo len pozera, co mame sladke, vsetkym rybaci olej, maturantke zinok, cecko, se, vit e, Q10, malym zi plus vit.c, najstarsej sa robia na krku hrcky, tej ?ja mam 17 rokov na nohe krcovu zilisko, ale s tym uz som zzita, dakujem ked si najdes cas aj na tychto viac riadkov, nezvyknem pouzivat tento vyraz, ale vystihnem tym situaciu, fandim ti

gabiana1

RNG,lekár mi predpísal VESSEL DUE F- mám to brať dlhodobo-aký máte názor na tento liek?Ďakujem za odpoveď.

oli

perlička, lepšie je užívať kyselinu hyaluronickú vnútorne a navyše prospeje aj tvojim kĺbom. Ak k tomu pridáš užívanie Pycnogenolu, uvidíš za 3 mesiace akú budeš mať peknú pokožku na tvári. Ja sa prikláňam viacej k vnútornej výžive pokožky ako k používaniu drahých krémov. Kyselinu hyaluronickú som mala od RNG.

dragonfly53

RNG, este raz dakujem. ja si davam enzymy hodinu pred jedlom,po jedle sa snazim cakat dve hodiny. radsej asi vynecham tu malu desiatu jogurtovu, nejak vydrzim do obeda. enzymy nech cistia co treba.