Otázky na RNG

zufala!

RNG,
lenze ta cysta je uz velmi velka, je na celom ramene, od pleca az po laket, tak vraj preto to treba cim skor operovat, aby mu nepraskla. nie je to len nejaka mala "hrčka"

Ivka 1

Presne tak je potrebna vyvazena zmes mineralov v chelatovej forme a k tomu
pitie aloe vera gelu s pridavkom chondroitinu, glukozaminu, MSM a vit.C.
Podpori sa tym imunita a aj synov organizmus sa po operacií rychlejsie zregeneruje.

RNG

Lekari v skolach sa neucia o enzymoch ako nastroji na cistenie tela. A na trhu na Slovensku ani dostastocne silne enzymy prakticky nie su.
Ale s dostatocne silnymi enzymami sa da rozna "spina" v tele, vcitane cyst, myomov, hrciek, tumorov, polypov ba dokonca rakovinnych nadorov odstranit.
Na tvare, mene ci mieste, kde sa nachadzaju velmi nezalezi, to je len pre hromadu diagnostickych mien dolezite. Podstata, ze je to neuzitocne tkanivo a zamorenie je vzdyta ista, nedostatok enzymov a bielychnkrviniek(tie pouzivaju tiez enzymi na cistrenie) v tele. A to sa da velmi lahko a bezpecne dodat potravinovymi doplnkami.

zufala!

RNG,
prosim o radu. mojmu synovi zistili cystu na kosti a zatial kazdy lekar mi povedal, ze to treba operovat a vyplnit jeho kostnym stepom. velmi sa toho bojim, ani neviem, co mam vlastne robit..., ale rada by som vedela, co by mu pomohlo, ked uz bude po operacii na zregenerovanie. vdaka

RNG

roman 07, do zlozenia menovanych doplnkov sa neviem prtebokjovat ale podobne mozno najst v roznych firmach, napr Puritan's Pride ma 600 GDU bromelainove tabletky aj ine, Swanson dokonca vyse 2000 GDU, samozrejme aj rozne probiotika, aj nieco, ako LKVB6 (KLB-6), firma NOW a Doctors Best a ine.

RNG

sisinka, ber rybaci olej alebo/a aspon vacsiu davku spiruliny, tam dostanes potrebne vitaminy D a K a plno ineho uzitocneho pre telo.

RNG

jara, trosku cukru nevadi. Samozrejme ine prirodne sladidla su lepsie(med, stevia, xylitol)a to samozrejme pre ludi so zdravotnymi problemami, ako cukrovka obzvlast.
Na krcove zily pomahaju tesne(kompresane) pancuchace, moja zena ich nosi uz vyse 35 rokov a dosial sa jej krcove zily nezhorsili. Jej sestry (zreme je to rodinna genetika)zacali v tridsiatke rovnako, ale nenosili tie stahujuce pancuchace a dnes maju doslova cierne nohy.
Zrejme to stlacanie predide rozsirovaniu sa zil az doslova prasknu.

RNG

gabiana 1 VESSEL DUE F je liek sulodexid, ktory znizuje lepkavost platniciek, a tym predchadza hromade roznych diagnoz sposobenych trombusmi(krvne zrazeniny v cievach)
Znizenie lepkavosti mozno dosiahnut aj mnohymi prirodnymi latkami, enzymami. od bromelainu cez papain, pancreatin a najme nattokinaza a serrapeptaza.Prirodne potravinove doplnky nemozu mat v odporucenych davkach ziadne postranne ucinky a beru sa oralne(cez usta, ako jedlo).

roman07

chcel by som sa spytat rng ake ine potravinove doplnky by som mohol nahradit nasledovnymi od firmy KLAS.CZ pretoze sa my zdaju moc drahe.SUPER BROMELAIN´+PAPAIN,SUPER ACIDOPHILUS+6MILIARD,LKVB6.DAKUJEM.