prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dobry den , čo vravite na tieto lieky mydocalm a dolmina. dneska mi ich predpisal lekar lebo ma seklo v krku a neviem otočiť uplne krk do prava.. je tam nejaky blok..mam 20r..rano som vstal a pri natahovani ma seklo mam to 3.den ale problem je vtom že sa snažim zdravo žiť a už 3 roky som nemal žiadne antibiotika lieky proste nič.. maximalne vyživove doplnky..čiže nechcem si pokaziť napr. črevnu mikrofloru s tymito tabletkami...je potrebne to uživať? a čo take zle obsahuje? alebo niečo alternativne neexistuje? ale zase nechcem riskovať ak náhodou nič ine nepomôže a budem musieť byť cele roky takto s krkom..lebo aj taky prípad poznam...dakujem
delphia, dakujem, nezdalo sa mi to, tak som sa radsej spytala, poznam to, ked boli deti male, ...
jara nie vnutorne! na kozu na podbrusie 1x tyzdenne nakvapkat 10 kv. jodovej tinktury. vstrebe sa
RNG,takze som skusila uzivat ten vit.C v zelat.kapsuliach s postup.uvolnovanim spolu s Betainom a tiez to vylucujem aj s tym betainom v stolici.Su tam tie drobne gulicky vit.C vylucene stale.Som zufala,comam robit?Asi uplne zbytocne vyhadzujem peniaze na doplnky,ked mi to ide vsetko z tela von.A vsimla som si,ze aj draslikove kapsule su vylucene.Tie som zacala uzivat v domienke,ze mi budu lepsie absorbovatelne,kedze predtym som uzivala draslikove tbl.v pevnej forme a tie som vyluc.tiez cele.Tieto v kapsuliach su tiez s post.uvolnovanim.Tak uz fakt neviem, co robit.Preto sa mi asi ani ten draslik nevie roky zvysit na normal,ked aj napriek dennemu uzivaniu ho mam roky velmi nizky.
RNG, prosim ta, vyrozumela som spravne, ze ta jod. tinktura sa vnutorne ma uzivat, na cysty? a kolko, ake davkovanie? dakujem
k tej pancuche, mam ju aj ja, v tehotenstve by som bez nej nemohla asi normalne fungovat, ale mam to na celu nohu a to navliekanie je hrozne...ale asi ju vytiahnem...ja mam tu zilu prerusenu na kolene, tam mi vlastne pokracuje vzadu na stehne az hore, tam sa to uz neda ovplyvnit, tak som to aj preto vzdala, ale ...ked tvoja pani ma s tym pohodu, pridam sa. V nasej rodine zatial nikto nemal, ale niekto musi zacat, pravda? Z nadvahy to nebude, mam 166 a 50kg...este raz dakujem za Tvoj cas
Vazeny RNG,chcem sa opytat na moj prolem zo svrbenim tela,hlavne dlani.Dala som si urobit vysetrenia na cukor,pecenove testy,vsetko mam v norme,ale moj problem pretrvava.Ak si nedam raz denne polku Zodaku,tak nemozem ani zaspat,zacnu ma svrbiet dlane,potom cele telo,hlava,pod pazuchami.Nemam ziadne vyrazky ,ani ekzem,je to cosi z vnutra,prosim o radu...Dakujem!Dada
RNG, dakujem za odpoved, este by som ta poprosila, ci je nieco z toho, co napisem skodlive v vit. tabletach quantum "Generica": fosforecnan vapenaty, mikrokryst. celuloza, oxid horecnaty, zinocnaty, kroskarameloza, stearat horecnaty, glukonat vapenaty, pantotenat vapen., chlorid manganaty, pyridoxin hydrochlorid, tiamin mononitrat, molybdenan amonny, chlorid chromity, selenit sodny, dextroza, hypromeloza, oxid zeleza a titanu, dakujem
Ja ti neviem povedat, co je privelke alebo primale pre telo odstranit "svojpomocne"
Viem len, ze sa to v mnohych pripadoch da a ze to nemuselo tak daleko dojst, keby sa pouzivali enzymi skor.
Inac vytiahnut tekuty obsah z nej neznamena operaciu a tym sa predide prasknutiu na dost dlhy cas.
Takze osobne stale hlasam: vyliecit, nie vyrezat.
Totiz ked ma nabeh na cysty, (tj zamoreny organizmus, co je sposobene najma nedostatkom vlastnych telesnych enzymov-niektorych) skor ci neskor sa inde vytvoria dalsie.