prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, dakujem za tie vitam. vysvetlenie, ono to bolo aj z tych lacnych vyrobkov, takze uz nebudem podobne kupovat a tieto som vyhodila do kosa...K tomu jodisolu, natrela som si tie miesta, kde mam pribl. tie cysty aj s tym, vecer napisem, ci flaky zmizli, manzel je dobry chemik, len moment. nie je doma, takze neskor budem mat aj tinkturu, o ktorej si pisal, dakujem
RNG,prosim ta odpis mi ,pisala som vcera 10:29hod.Som nestastna z toho vylucovania tabliet.Myslis,ze nieco predsa len ostane v tele,alebo je zbytocne to uzivat?Nepomaha,ani ked to beriem s Betainom.Skusila som z tuhych tabliet presedlat na kapsule v domienke,ze to telo lebsie rozlozi a opat nic.Ked si pomyslim, ze denne beriem vit.C,E,selen zinok,sem-tam probiotika a ak mi to vsetko ide von....uplne som hotova,zbytocne vyhodene peniaze,nie?Preto aj ten draslik asi nemam v norme,kedze mi ho telo nerozlozi,teda tu tabletu.Dakujem.
prosim, ma niekto z vas skusenost s on line objednavanim z puritans pride? objednala som doplnky v hodnote vyse
7 000 sk a dnes mi dosiel postou balik s 5 ks zinku + 1 x Hcl. o zbytku objednaneho tovaru ziadna rec...
neviete poradit?
diky
jednorozec, naozaj prirodny vitamin E obsahuje vsetky zlozky D(alfa, beta, gama delta) tocoferolu a tiez to iste plati na tocotrienoly, ktore su sice v ovela mensich mnozstvach ale az 50 krat tak ucinne, ako tocoferoly.
mydocalm(tolperisone) relaxuje svaly, ale ma plno skodlivych bocnych ucinkov. tj by som ho nepouzival dlhodobo, ked vobec.
In hypersensitivity: muscle weakness, headache, arterial hypotension, nausea, vomiting, dyspepsia.
Skin allergic reactions: skin rash, hives, Quenke's edema, anaphylactic shock.
dolmina je menej skodliva, lebo obsahuje len guaifenesin a kyselinu salicylovu(forma aspirinu), takze okrem mozneho poskodenia zaludka(krvacanie) je pomerne menej skodlivy prostriedok proti bolesti.
Ani jedno ale neadresuje hojenie poskodenych nervovo a sliach/platniciek.
Na nervy su rybacie oleje,
na slachy zelatina(zivocisna), huspenina, obhryzanie dobre uvarenych(hydrolyza) glikov a z doplnkov glucosamine, chondroitine, MSM, Bromelaine a Hyaluronocka kyselina.
Na potlacanie bolesti nic neodporucam, kedze spravna regeneracia potlaci bolesti pomerne rychlo. Salicin(prirodny salicyl ) sa nachadza napr vo vrbovej kore, davka je 3x2 gramy denne.
Krk si treba drzat v teple(omotany salom, lebo v teple je lepsia cirkulacia krvi a tym rychlejsia regeneracia.
jara, jodova tinktura je prisilna na vnutorne pouzivanie cez usta, ale vyborne sa postupne vstrebava cez kozu.
Odporucam 10 vapiek natriet na spodok brucha alebo pod pazuchu ras az 2 krat tyzdenne. Ked flak zmizne(absorbuje sa jod) za menej, nez 12 hodin, telo ten jod potrebovalo a nasalo cez kozu.
jara, jedna sa o pancuchace, ktore su dost silne zvierajuce az po driek, najviac na kotnikoch a lytkach, menej na stehnach a celkom malo na bruchu.
dada, to je dost zahadne.
Ked je to nervove, treba ti mineraly a rybaci olej, pripadne rozne vitaminy B.
jara, nic s toho, co si menovala nie je v malych davkach skodlive. Snad az na oxid titanu, ktory sa dnes vylucuje postupne z dovolenych e-ciek, lebo sposobuje u privela ludi alergie.
Ale co je z toho uzitocne, to ti tak isto neviem povedat, lebo sa tam jedna o anorganicke, tj velmi slabo absorbovatelne formy. Tj je to mizerny zdroj mineralov. A chybaju mu potrebne vitaminy a aminokyseliny, bez ktorych sa aj to velmi malo absorbovane da zabudovat.