prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jara, nech manzel pouziva supinkovy jod, ale najprv nech si navazi KJ a rozpusti v 50% alkohole, lebo to podpori rozpustenie supinkoveho jodu.
Flasu treba pretriasat dost dlho na rozpustenie.
Sklamana, vacsi povrch sa rozpusta rychlejsie, cize pri najhorsom by som drvil tablety na prach(zozen si maly maziar alebo silny pergamentovy papier, dvojmo a poloz medzi neho pilulky a rozdrv kladivom na prasok).
Nic sa neabsorbuje na 100% ale z jemnejsich prachov je absorbcia podstatne vacsia, ako z velkych tabletiek, hlavne takych, ktore su navrhnute na postupne pozpustanie.
dnes mi doslo znovu z posty oznamenie o baliku. napisane je, ze ma vahu 6,5 kg, takze dla toho asi uz tam bude vsetko,co som objednala. aspon dufam. takze rano moja prva cesta povedie na postu. a uz sa traste hormony moje!!! Yam vas da do laty!!!!
:)) :)) :))
RNG, velka vdaka ti za rady a pomoc ;)
delphia, zialbohu niktora spolocnost negarantuje jedinu zasielku na jednu objednavku, len ked im to specificky povies, a aj tak to nemusi byt(v skladoch robia "trenovane opice" aby som sa tak vyjadril o totalne nekvalifikovanych, skarede)
stravovala som sa zdravo aj pred tym, ibaze som jedla i pecivo a ovocie mysliac si, ze je to ok.. bolo to vsetko pre stihlu liniu, ktoru sa mi akosi nedarilo udrzat... fakt, ze ludia v mojom okoli jedli co, kedy, kolko chceli a ostavali pritom fit, ma vedel vzdy dobre znechutit.. bolo jasne, ze nieco nie je v poriadku :{
ZLETRAVENIE,mozno je to prilisna zmena pre Tvoj traviaci trakt.Taka radikalnejsia zmena v stravovani ma prebiehat az 1 rok.Tie 2 tyzdne asi stacia.
SKLAMANA,bola si u lekara s tymto problemom,ze vylucujes nestravene tablety?A ako je to u Teba s potravou?Vidis nejake vacsie nerozlozene kusky?
zdravim.. chcem sa spytat, nemoze mi uzivanie kyseliny caprylovej uskodit? bezim na antikandidovej diete uz asi mesiac, doposial ma stale trapili zapchy a neprijemne vetry, ale posledne dva dni mam naopak drazdive hnacky s hlienmi a citim ako mi opucha krk a sanky.. jem vacsinou cerstvu zeleninu, masa nie vela, no a ako zakusok ryzove chlebiky, gluten free alebo aspon low GI cerealie a keksy.. mohla sa u mna vyvinut intolerancia na gluten? zvazujem dokupit si digestive enzymy, co obsahuju stearic acid.. je to vhodne? a citala som, ze lecithin granule su dobre na lepsie travenie tukov aj na zlepsenie pamati.. je bezpecnejsie aloe alebo kyseliny na spomalene travenie? dakujem
este poprosim, dcera, 21r., mava hrcku na krku, neviem, ci zvacsenu uzlinu, pise sa tu o tom o malych detoch, ale co tie dospele, deti?
RNG, tu pancuchu, ako som pisala, mam, ale len na jednu nohu, takze to som myslela, ze na tom ukonceni to stahuje az pri rozkroku, a tam mi este siaha ta zila...to len dodatok