prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den RNG. Chcem sa Vas opytat ci e mozne vyliecit SF pomocou AD. Citala som ze na urcitu dobu pomahaju, dokazu prinavratit cloveku uplne normalny zivot, ale po ukonceni uzivania sa to vraj vsetko vracia. Co je na tom pravdy? Mam ich zacat brat alebo nie? Stoji to za tie vedlajsie ucinky s tym spojene? poradte prosim :)
Kontakt nechce akceptovať, tak si ho môžete kliknúť tu derealizacia.wgz.cz
Bol som na vyšetrení v Nemecku, a okrem ortuti mi zistili aj huby a parazity. Niečo o parazitoch: www.rozhlas.cz
Takže skúsim ešte raz. Doteraz som si myslel, že extrakt s grapefruitových semienok ničí okrem špatných mikroorganizmov aj zdravú probiotiku. Našiel som ale jeden prípravok, kde sú probiotiká a extrakt z grapefruitových semienok v jednej kapsli pokope. Čo ty na to RNG?
Zmazali mi príspevok. Už sa sem nesmú dávať kontakty na prípravky?
Ahoj RNG. Chcem ta poprosit o radu. Moja mama si chce objednat tieto vitaminy a bylinnu zmes od firmy Lifestyles. Ona si mysli ze je to "zazrak". Uziva sa to tri mesiace, obidva produkty naraz. Je to dost nakladne, tak preto by som rada pocula tvoj nazor. Myslim ze koncentracia tych vitaminov je dost nizka. Dakujem pekne.
www.intra.okshop.eu
RNG, velmi pekne Ti dakujem za odpovede, snazim sa zohnat aj oreg. olej aj GSE, tie spravne, dam dcere aj synom, ktori maju casto nadchu, bolesti hrdla apod., dakujem. No a jod, uz som manzelovi "skypovala"...
zletravenie, GSE tekuty ma asi 20 kvapiek na ml a prichadza v baleni 2 ozs, co je zhruba 60 ml. Neviem co za vyrobok to mas v baleni 45 ml.
GSE je vyrobok firmy NutriBiotic, so zlozenim 33% citricidalu, co je tam jedina aktivna latka.
Citricidal je len jeden, lebo je to registrovany patentovany aktivovany vytazok z grapefruitovych semien.
Ine vyrobky vystupujuce pod menom GSE su napodobneniny a pokial nehovoria presne zlozenie(tj co sa tyka obsahu citricidalu), nemozem na ich ucinok ani len komentovat.
Kokosovy olej sa vytlaca z duziny kokosovych orechov.
Extra virgin je z nezrelych(zelenych) kokosovych orechov vytlacany a zbierany studenou cestou, bez chemie.
Obycajny kokosovy olej, komercny, je vytlacany a extrahovany z duziny zrelych kokosovych orechov(susena duzina sa nazyva kopra) a ma rozne kvality podla technologie.
Vo svete sa bezne pouziva na varenie,kozmetiku a vyrobu roznych mydiel, takze by nemal byt drahy. Samozrejme v kapsuliach je iste besne drahy,
hlavne pre to, ze pri vareni alebo protikandidivej diete ho treba hodne vela.
3 lyzice su vyse 30 gramov, takze na protikandidovu ucinnu dietu potrebujes na 14 dni skoro pol kila oleja alebo 7 spominanych flasiek po 60 jednogramovych kapsuliach.
Aj je mi tazko si predstavit prehltnut denne 30 jednogramovych kapsuli!!.
A menej ti denne na energiu nestaci ani ti nedoda dost protiplesnovej aktivity.
Nezabudni, tu sa nehovori o liekoch ale o liecivych potravinach a potravinovych doplnkoch. Tj obvykle miligramy nestacia....