prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
SJW(St Johns Wort=lubovnik bodkovany)zvysuje hladinu serotoninu a viacerych inych neurotransmiterov v mozgu, takze pomaha odstranit rozne nervove problemy, podobne ako antidepresiva, ale bez velkej vacsiny skodlivych nasledkov a navykovosti syntetickych antidepresiv.
prosim, naco je dobry SJW?
lolka, teplo pomaha hojit rozne problemy, vcitane klbovych a chrbta.
Z doplnkov pomahaju doplnky na kosti a tiez na klby a slachy.
alexis, dnesne lieky povacsine potlacaju len symptomy chrob, nie ich priciny.
AD neadresuju priciny, tj nevyliecia, len zmierna na cas symptomy a dlhodobo telu a mozgu skodia(navykove, mnozstvo vaznych bocnych ucinkov) preto ich vseobecne neodporucam ako riesenie problemu.
Radsej treba adresovat nedostatky v neurotransmiteroch a "skraty" v mozgu, tj zapaly a porusenu nervovu izolaciu.
Na to je plno prirodnych doplnkov bez akychkolvek bocnych ucinkov, ktore v pripade systematickych nedostatkov v tele sa daju brat cely zivot bez problemov.
Samozrejme ani ja nehovorim o vylieceni zatial, lebo neviem, ci sa nahodou nejedna o nedostatok, ktory sa neda napravit inac, nez doplnenim
navi, toxoplazmoza produkuje toxiny, ovplyvnujuce cinnost mozgu.
Zialbohu velmi vysoke percento ma tieto latentne parazity v tele a niektorym sa usadia aj v mozgu.
Na toxoplazmozu je ucinny protokol dr Huldy Clark do znacnej miery(sklada sa z presne davkovaneho programu(kazdy den ine davky z roznych ) vytazkov z paliny pravej, zelenej supky orechu a cerstvo mletych klincekov.
navi miesanie probiotik s antimikrobialnymi latkami je blbost. Zasadne musis dat aj ked ich beries v ten isty den medzi nimi dostatocnu casovu pauzu. Ja odporucam pit GSE od rana do siestej vecer a o desiatej brat probiotika s jablkom. A GSE roztok je dobre pit postupne po malych glgoch, aby sa nedostala do criev vyssia koncentracia citricidalu, nez 200 ppm, lebo to uz zacina potlacat mnohe probiotika(lactobacily, bifidobakterie)
Na stafylokoky staci napr 6 ppm, na steptokoky okolo 60 ppm povacsine.
gven, nepoznam tie vyrobky, ale podla zlozenia su tam dobre latky. Ci je ich dost na klinicku ucinnost, o tom velmi pochybujem. Ale dobre to moze byt ako potravinovy doplnok tak vseobecne. Len nemozes ocakavat zazraky z toho.
Ja osobne davam prednost zelenym(travy, riasy atd) z ktorych sa berie pomerne vela(10 gramov denne suchych koncentratov)
Rng na bolestivý chrbát sa robí kupel so solou do vody?
dada, roztok GSE na pitie je 60 kvapiek na liter vody. Treba to vypit po malych glgoch pocas celeho dna, nie naraz, lebo to by znicilo crevnu floru.
zletravenie, kozmeticke druhy kokosoveho oleja nemusia byt nevyhnutne jedle. Ale jedle kokosove oleje(virgin alebo na varenie) su vsetky dobre aj na plet.