Otázky na RNG

dada

Tak dnes som zohnala ten GSE.Trochu ma zarazilo ze to odporucaju do nemocnic na dezinfekciu pradla a nastrojov....je to tak silne ucinne...?trochu mam obavy co to so mnou urobi...a ako dlho by som to mala popijat,je to horke,mozem si to dat do dzusu?Niekde som videla davkovanie 120kvapiek na liter....?Inak ja mam 34%ny.

zvedavec

RNG. dostala som L-karnitin roztok. Chcem schudnut - pred cvicenim ho chcem brat. Ale zistila som, ze mu v novembri uplynula expiracna doba. Myslis, keby som ho brala, nemalo by to mat nejake vazne nasledky? Ja myslim ze nie, prosim vsak o Tvoj nazor. DAkujem za odpoved.

delphia

jara poslali vsetko co som objednala. objednavala som z puritan.com. doslo mi to do 3 tyzdnov od objednania.GSE nemam, ja si kupujem v lekarni Citrovital.

help

RNG prosim o radu. Casto sa mi kazia zuby. Aj behom polroka mi najde zubarka nove kazy hlavne na krckoch. Co by mi mohlo pomoct? Cim je ta kazivost sposobena? Geneticky alebo nedostatkom vapnika, zlou pastou alebo cim?? Dakujem za radu.

jara

delphia..../RNG, prepac, ale tu spominala delphia ten balik/ako si spokojna s obsahom balika, mas vsetko, a ked mozes, napis mi ci si si objednavala z nutribio, alebo puritan?Napr. GSE ma iba nutri a oregan som ani nenasla... mozes, prosim, poradit?dakujem

veronika

Zdravim pan RNG..

vcera sme sa dozvedeli zlu spravu....v rodine sa vysktla rakovina pluc v pociatocnom stadiu...

docitala som sa niekd ena internete...ze by mohlo pomoct k vylieceniu aj zutie korena puskvorcaa k tomu pitie caju z rebricka obycajneho..

neviem, ci by ste sa k tomu mohli nejako vyjadrit, resp poradit nejaku alternativnu metodu, ako zabojovat a boj vyhrat...co treba skusit....

dakujem vopred velmi pekne za odpoved

xenika

Ahoj RNG, prosim ta aky mas nazor na Chlorellu od firmy Green Ways?
Citala som Bukovskeho argumenty ohladom toho, ze chlorella podporuje delenie buniek, tym padom moze podporit delenie aj rakovinovych buniek. Mam sa toho obavat? Som totiz na rozhodnuta si objednat 3-mesacnu kuru pre manzela, no kvoli tomuto este vaham. Byva casto chory a uz mu ani vysoke davky C-cka nepomahaju.

sari

Ahoj RNG,
raz si spominal, ze je dobre namiesto cukru sladit liskami stevie. Tak ma napadlo, kedze aj to je urcity druh cukru, ako posobi stevia na rakovinu? Kedze vo vseobecnosti cukor podporuje bujnenie karcinogennych buniek.