prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dakujem RNG za odpoved:-D
To zloženie, čo opisuješ na parazity, som si objednal. U nás asa predáva pod názvom Paranil.
RNG, Ty hovoríš, že to je blbosť, ale kukni na nich. Že by len biznis bez schopnosti liečiť? -odkaz odstránený-
RNG, ja som mala minulý rok v lete nízky hemoglobín (119, normál je 120), kupila som si ešte z tvojej predajne Easy iron, dnes som bola darovať krv a mala som 141! Lekárka sa ma pýtala, že čo som brala, bola prekvapená, samozrejme že nevedela čo je Easy iron ani Puritans pride, tak som jej povedala, že to som mala z USA :) Tak vyvaľovala oči :D
Takže ďakujem za radu.
jedna, ked si das z menovaneho 3 kapsule(900 mg) za asi hodinu az hodinu a pol citis ucinok, ktory trva potom 6 az 8 hodin.
Ak medzitym telo znizi spotrebu serotoninu, tak aj po prestani ucinkovania SJW nebudes citit ziadny rozdiel
Serotonin a ine neurotransmitery sa totiz nespotrebuvavaju prqavidelne, pri strese ich spotreba znacne narastie. Preto odporucam brat doplnky na ne len vtedy, ked to telo potrebuje.
A kedy to telo potrebuje je jasne:
ked ta chyta depresia,
ocakavas nejaky velky problem v robote ci spolocenskom zivote,
mas pocit, ze ides vyskocit z koze atd.
pises, ze ucinok nastupuje az po tyzdni uzivania, ale sucasne nech sa neuziva pravidelne, ale lepsie narazovo....ak sa uzije len obcas cca 900 mg naraz, tak zaberie, ci ani nie?
jedna , to velmi zalezi od koncentracie aktivnych latok(hypericin a hyperformin najma)
Mozem ti povedat len, ze z jednej znacky s obsahom 0.3% hypericinu a asi 3% hyperforminu(puritan's pride) moja zena pouziva narazovo az 3x3 kapsule(400 mg kapsule) ale nie dlhsie ako den max dva.
Pre tych ktori to chcu pouzivat pravidelne(co neodporucam) by davka mala byt 3x1 kapsula a ucinok vidno az po vyse tyzdni, kym sa vytvoria v krvi vyssie hladiny ucinnych latok.
SJW neuspava ani neznizuje pozornost ako mnohe antidepresiva a mozno ho brat bez problemov navykovosti obcas, ako napr moja zena, ked citi, ze na nu lezie nervozita alebo depresia, niekedy len raz za mesiac.
Aj ja som to skusil v pripade prilisneho tlaku v robote a pomohlo to. Samozrejme zobral som 4 kapsule vzhladom na moju vyssiu vahu.
Stacilo mi jedna davka, lebo ucinok trva vyse 6 hodin a to som uz obvykle bol zo stresovej situacie von.
dakujem a mozes prosim napisat davkovanie?