prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dobr vecer RNG, chcela by som sa opytat ci moze byt skodlivy hlinikovy obal zubnej pasty-kupila som si prirodnu nepenivu ratanovu bez fluoru, ale potom som si vsimla z coho je obal, moze to skodit?
a este co sa tyka akne(ovladam a dodrziavam vsetku teoriu co je tu na fore, a teraz je to v norme)-moze mi ho zhorsit navsteva posilovne 3x tyzdenne(+nejake aerobne k tomu)? pocula som totiz aj tvrdenia, ze pri nabrati svalovej hmoty sa zvysi hladina testosteronu a to teda nie je dobre. nie som nejaky kulturista co ma 70kg svalovej hmoty, ale predsa nechcem riskovat. kedze som utlejsej konstrukcie, na ruky a chrbat pouzivam zataz do 15kg, na nohy do 55kg,brucho a krize cvicim len vlastnou vahou. dakujem
julia123 ano, je to slachetne od neho, ze nam tu ochotne radi, ale na druhej strane nehadzme ani nasich vsetkych lekarov do jedneho vreca. ochotne radi aj damian, aj ivko (su lekari) a aj farmaceutka.
vdaka im
julia123 súhlasím s Tebou o ochote lekárov
Rng, dakujem Vam velmi pekne za odpoved a rady , ano ja viem, ze tu bola iste tema rakoviny pluc, ale nakolko sa mi asi tyzden neda vobec vyhladat temu v fore...neviem, ci aj ostatnym nefunguje vyhladavanie tem....tak sa k nej neviem, dostat..ak to tu niekomu funguje, bola by som velmi vdacna, keby ste mi sem skopirovali link...a tak sa na tu temu nejak dostanem..
RNG
ty si asi jediný človek, čo je ochotný tu ľuďom radiť. Nikde som si nevšimla rady od nejakého lekára. Asi je to pod ich úroveň chodiť na fórum a poradiť obyčajným ľuďom, keď ani v ambulancii nemajú na nás čas.
A pomohol by mi aspoň trochu na chronický zápal hrdla a mandlí GSE roztok? Stale mam zapalene hrdlo rano, večer, už asi 10 rokov a nič mi nezaberá.
Dostanem to u nas v lekarni? Ďakujem .
Nechce sa to na tej stránke zobrazit,takze treba íst cez www.vita-healthcare.ch a tuknút na produkty.
RNG ,vitamín E v prípravku Evit 600 sa vyrába destiláciou rastlinných olejov a v príbalovom letáku aj na nete je charakterizovaný ako prírodný..www.vita-healthcare.ch
RNG aký máš názor prosím ťa na produkt, Multi Vitamin 2101 Formula od firmy Naturlife. Jedna kapsula údajne obsahuje všetko, až 90 živín.
delphia, dakujem za odpoved, ivka, radsej by som priamo oregan. olej, asi mam moznost, keby nevysla, tak by som ta poprosila, diky
afaf,keď chceš vedieť viac,musíš sa naučiť aj viac čítať,dozadu,chudiatko unavené.