prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Co sa tyka mojej "anonymity" to nie je mozne. Kedze som mal este pred nedavnom obchody na Slovensku s doplnkami, za obchodmi je moja firma, registrovana na Slovensku a to si kazdy moze najst v registri firiem, kto je majitel a kde byva atd.
Takze ja som daleko od anonymneho....
Co sa tyka odmeny za rady, z mojich obchodov a ineho podnikania na Slovensku celkove som mal velke straty, az som bol nuteny s tym doslova prastit, aby som sa nedostal celkom " na psi tridsiatok"
A "padlo tam za obet vlasti a krajanov" peknych par milion korun", brrr, ani na to nechcem myslet.
Ja , radsej idem robit nieco uzitocne, pokial este vladzem.
Ďakujem. Môžem sa ťa teda zajtra niečo opýtať? Dnes som už veľmi unavená.
Inac "modry smajlik" je rezervovany pre profesionalov, ja som len amater. A vobec, na farbe nic nerzmeni, pokial sem uvadzam udaje z reputabilnej medickej literatury lekarov tohoto typu, ktoru si moze nakoniec kazdy predplatit a studovat vo volnom case, ako to ja robim uz poslednych 16+ rokov.
afaf, aspon vidis, ze este aj v dnesnom tvrdom materialnom svete sa najdu ludia, ktorym robi dobre sa podelit o svoje znalosti s tymi, co ich potrebuju.
Inac "spovedal" som sa tu na fore uz mnohokrat, ale nemyslim, ze je to potrebne znova opakovat.
Prinasam sem len rozne poznatky vycitane z roznej medickej literatury tej male skupiny lekarov z celeho sveta, ktori maju inaksi pristup k starosti o zdravie ako ostatni lekari. Nepraktizuju len symptomaticku liecbu, ale celotelovu, tj idu za pricinami zdravotnych problemov, nie za prejavmi a potlacanie prejavov.
A pouzivaju v prvom rade prirodzene latky, bez skodlivych nasledkov syntetickych chemikalii, pripadne ine nekonvencne metody na udrzbu zdravia, prevenciu a prinavratenie zdravia.
prečo nemáš modrého smajlíka, ale "len žltého"?...
RNG ty si dajaky liečiteť alebo doktor?čomu sa vlastne venuješ? každému tu radíš a každý ti aj verí...bolo by fajn, keby človek vedel, na čie rady dáva...nič v zlom(lebo aj ja sa ťa chcem niečo opýtať), ale dostávaš zato aj zaplatené?...príde mi to zvláštne v dnešnej dobe, že tu takto radíš všetkým, ktorí majú problém, a dokonca anonymne a predpokladám aj rád...je to ale nadruhej strane fajn, že sa na svete nájde taký človek...
delphia, hloh je len obycajne ovocie, susi sa pravdepodobne asi 10 ku 1, tj 1 gram v kapsulu sa rovna 10 gramom bobul.
Obvykle odporucam 2-3 x 1 gram, ale kludne to moze byt ovela viac. Podla toho, komu kolko zaberie.
Ucinky na tlaku by mali byt vidiet hned, ako sa to dostane do krvi, tj najneskor za 2-3 hodiny.
Ucinok hlohu je ACE inhibitor, tj je to vasodilatant(rozsirovac zil), pomerne velmi ucinny v dostatocnych davkach.
RNG prosim, ake je davkovanie hlohu na znizenie krvneho tlaku?
dakujem
Inac, ako som casto pisal, davka 60 (az 120) kvapiek GSE do litra vody , postupne vypita po malych glgoch pocas celeho dna je velmi ucinny prostriedok proti hromade mikrobov, od roznych bakterii, kvasnych kultur,vodnych a inych parazitov az po niektore virusy