Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Co sa tyka mojej "anonymity" to nie je mozne. Kedze som mal este pred nedavnom obchody na Slovensku s doplnkami, za obchodmi je moja firma, registrovana na Slovensku a to si kazdy moze najst v registri firiem, kto je majitel a kde byva atd.
Takze ja som daleko od anonymneho....
Co sa tyka odmeny za rady, z mojich obchodov a ineho podnikania na Slovensku celkove som mal velke straty, az som bol nuteny s tym doslova prastit, aby som sa nedostal celkom " na psi tridsiatok"
A "padlo tam za obet vlasti a krajanov" peknych par milion korun", brrr, ani na to nechcem myslet.
Ja , radsej idem robit nieco uzitocne, pokial este vladzem.

RNG

Inac "modry smajlik" je rezervovany pre profesionalov, ja som len amater. A vobec, na farbe nic nerzmeni, pokial sem uvadzam udaje z reputabilnej medickej literatury lekarov tohoto typu, ktoru si moze nakoniec kazdy predplatit a studovat vo volnom case, ako to ja robim uz poslednych 16+ rokov.

RNG

afaf, aspon vidis, ze este aj v dnesnom tvrdom materialnom svete sa najdu ludia, ktorym robi dobre sa podelit o svoje znalosti s tymi, co ich potrebuju.
Inac "spovedal" som sa tu na fore uz mnohokrat, ale nemyslim, ze je to potrebne znova opakovat.
Prinasam sem len rozne poznatky vycitane z roznej medickej literatury tej male skupiny lekarov z celeho sveta, ktori maju inaksi pristup k starosti o zdravie ako ostatni lekari. Nepraktizuju len symptomaticku liecbu, ale celotelovu, tj idu za pricinami zdravotnych problemov, nie za prejavmi a potlacanie prejavov.
A pouzivaju v prvom rade prirodzene latky, bez skodlivych nasledkov syntetickych chemikalii, pripadne ine nekonvencne metody na udrzbu zdravia, prevenciu a prinavratenie zdravia.

afaf

RNG ty si dajaky liečiteť alebo doktor?čomu sa vlastne venuješ? každému tu radíš a každý ti aj verí...bolo by fajn, keby človek vedel, na čie rady dáva...nič v zlom(lebo aj ja sa ťa chcem niečo opýtať), ale dostávaš zato aj zaplatené?...príde mi to zvláštne v dnešnej dobe, že tu takto radíš všetkým, ktorí majú problém, a dokonca anonymne a predpokladám aj rád...je to ale nadruhej strane fajn, že sa na svete nájde taký človek...

RNG

delphia, hloh je len obycajne ovocie, susi sa pravdepodobne asi 10 ku 1, tj 1 gram v kapsulu sa rovna 10 gramom bobul.
Obvykle odporucam 2-3 x 1 gram, ale kludne to moze byt ovela viac. Podla toho, komu kolko zaberie.
Ucinky na tlaku by mali byt vidiet hned, ako sa to dostane do krvi, tj najneskor za 2-3 hodiny.
Ucinok hlohu je ACE inhibitor, tj je to vasodilatant(rozsirovac zil), pomerne velmi ucinny v dostatocnych davkach.

RNG

Inac, ako som casto pisal, davka 60 (az 120) kvapiek GSE do litra vody , postupne vypita po malych glgoch pocas celeho dna je velmi ucinny prostriedok proti hromade mikrobov, od roznych bakterii, kvasnych kultur,vodnych a inych parazitov az po niektore virusy