prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kazdy kokosovy olej obsahuje protiplesnove mastne kyseliny, ci uz velmi kvalitny extra virgin, ci virgin alebo komercny na varenie.
mrtinko 19, zabudol si na rozne protizapalove a enzymi.
Zapaly a bolesti su sposobene hlavne nahromadenim sa rozneho zamorenia a toxinov.
Takze curcumin,dumbier, MSM, bromelain serrapeptaza....
Jodova tinktura obsahuje 2% jody a 2.5% KJ
Co sa tyka organickeho viazania jodu, iste je lepsie. Ale jod je velmi reaktivny(halogen) takze sa okamzite v tele naviaze na rozne latky, tj v tele cirkuluje ako organicky viazany vzdy.
Inac pokusy okolo dodavania jodu v rokoch 80tych boli s roznymi formami, od Kj az po starodavny roztok "lugol" s podobnym zlozenim, ako stara jodova tinktura. A vysledky dosiahnute boli velmi priaznive.
Takze tvrdenie spominaneho lekara je skorej komercneho razu-chce draho predat "prevratny" vyrobok, co sa odraza aj na jeho absurdne vysokej cene.
Naviac jeho odporucane davky su v sulade s davno zastaralymi odporucenymi dennymi davkami 150 mcg na den, co bolo uz davno dokazane za nedostatocne.
Inac kto chce brat len tak malicko v organickej forme, su minitabletky kelpu na trhu s obsahom 150 mcg jodu, ovela lacnejsie a naozaj v prirodnej organickej forme, tj ziadny vyrobok.
Pan RNG co poviete na toto?Zaujima ma vas nazor...
www.youtube.com
RNG-ako pripravím čaj s chanca piedry?
tym, ktori zhanaju vitaminy, dnes som si objednala, maju aj swansonove, hned mi aj potvrdili objednavku, nemaju sice zatial ani oregano, citricidal apod., ale vitaminy ano, je to vitaminovy kurier Delibo...
RNG,prosim pomaha na stafylokoka aj strieborna koloidna voda?.Ze pomaha GSE uz viem.DAKUJEM
RNG prosim ta je extra virgin kokosovy olej rovnako ucinny ako virgin (mam na mysli jeho antimikrobialnost)???
chcel by som sa RNG opytat, co je vhodne na reumaticke ochorenie klbov. omega3, glukosamin, chondroitin, este nieco ine??? dakujem.