Otázky na RNG

jara

neviem, RNG, ako by som sa Ti odvdacila za tie rady, mam pocit, ze Ta stale "otravujem", ale verim, ze vsetko, co pises, aj to tak je a ze nam to urcite vsetkym pomaha, a teraz nespis??? Vacsinou si tu, ked my spime...

jara

RNG, prosim este o radu, dcera odisla na internat, zacala ju triast zimnica, dnes nebola schopna zist z postele, museli ju vziat k lekarke, ta jej naordinovala penben/ma 21r/, zapalene hrdlo, chcem sa spytat, ked pride domov, uz by som mala mat citrovital, MSM, vit. c, e, swanson,mozno aj oreg. olej, mozem jej to dat aj s penbenom, alebo az ked "vyprcha"?

RNG

auriane, odstranenie prilisneho zahlienenia je vzdy uzitocne.
Odporucam mu tiez pravidelne brat 1-2 lyzice lecitinu tyzdenne na precistenie ciev.
A nejaku tu zdravotnu telesnu aktivitu, ako napr yoga, thai chi alebo aspon hodinove prechadzky s kontrolovanym hlbokym branicnym dychanim.
Mam podozrenie, ze je to kombinacia zapchatych ciev a stresu.

RNG

je to pravda,
je to pravda, zialbohu. A ludia sa musia konecne prebudit, aby videli, ake obludnosti sa rozne organizacie snazia dosiahnut v honbe za peniazmi.
A ze dnes im nestaci to dosiahnut v jednej krajine, ale snazia sa to dosiahnut globalne a vacsina toho samozrejme, za oponou.
Zastavit to je mozne len s podporou mas, preto masova informacia je dnes najdolezitejsia suciastka, ktoru sa tito snazia dokonale ovladnut a zmanipulovat.

auriane

RNG, prosim Vas o radu. Muz ma pocity tlaku v krku. Nevie mi to vysvetlit, vraj je to take, ako keby ste zdvihali zo zeme nieco tazke, vystreluje mu to az do usi. Vraj ma aj pocit silneho zahlienenia a tym tlakom citi aj silny tep v krku, uz ma pocit, ze ho aj pocuje, tak je to intenzivne. Bol u ORL lekara, brali mu vytery, takisto absolvoval aj vysetrenia u endokrinologa, vsade mal velmi dobre vysledky. Neviete, co by to mohlo byt? Podla mna na zbavenie sa od hlienov pomoze, ak prestane jest mlieko a vyrobky z neho. Ale na ten tlak, co ho trapi ovela viac, netusim, co by bolo dobre. DAKUJEM PEKNE ZA ODPOVED. Pekny den

RNG

zaza,, caj z chanca piedra sa pripravuje nasledovne:
1 lyzica kopcom byliny, povarit 5 minut, odstat prikryte niekolko hodin, zliat, nefiltrovat ochytit a postupne pit pocas dna

RNG

Koloidna strieborna voda znici prakticky vsetky bakterie, s ktorymi sa dostane do styku.
Problem je ale, ze pri piti sa v zaludku vplyvom zaludocnych kyselin za par minut znacne znici jej ucinok, lebo striebro a strieborne iony sa zmenia na ovela menej ucinne chloridy striebra.