Otázky na RNG

RNG

roman07, prebytok zaludocnej kyseliny je sice mozny, ale velmi zriedkavy.
Pocit paly nie je zo zaludka, ale z pazeraka.
Do pazeraka sa vobec obsah zaludka nema dostat, lebo je tam silny uzaver. Tento uzaver sa da otvorit iba nasilim, ked je v zaludku kvasenie.
Kvasenie moze nastat len pri nedostatku kyselin.
Rad by som vedel, ake su "spravne hodnoty" a ake ti naozaj lekar nameral(tym myslim hodnoty PH)

zletravenie

len aby som mala jasno.. 60 kvapiek GSE na liter vody a 30 kvapiek citricidalu na liter vody je to iste?.. riedit candimin s vodkou a zajedat probiotika jablkom nejde proti antikandidovej diete? kedze alkohol a ovocie su vylucene?.. aby som uz mohla zacat s liecbou, dakujem

filipko

RNG,prosim o radu... Mojmu synovi som nasadila doplnky: olej zo zralocej pecene 2x1kapsulu, echinace kvapky 1x10 kvapapiek a cesnakove kvapky 1x10 kvapiek. K tomu berieme od alergologicky AERIUS sirup a SINGULAR tablety. Neviem ci by bolo vhodne mu davat este oreganovy olej v kapsuliach? Nakolko chodi do skolky a byva dost casto zahlieneny... Rada by som sa vyhla castym soplikom a kaslom.

roman07

v starsich prispevkoch som si precital,ze palenie zahy sposobuje podla vas nedostatok kyseliny a nie nadbytok.ja mavam problemy s kyselinou a asi pred viac ako 10-timi rokmi mi robili vysetrenie dnes sa uz taketo vysetrenia nerobia do zaludka mi zaviedli tenku hadicku a asi po dobu jednej hodiny mi pomocou striekacki odoberali kazdych desat min.vzorku no a po rozbore ked som prisiel na kontrolu tak doktor mi povedal ,ze jej mam pozehnane,ale podla toho co tvrdite vy by to tak nemalo byt.ako je to mozne?a este ked som si dal nieco na zvysenie kyseliny tak ma palila zaha .

redsun

RNG ahoooooooj potreboval by som od teba poradit potrebujem nejake lieky alebo vitaminy na PAMAT proste nieco co zlepsuje pamat a tym ucenie sa ...pretoze mam coskoro matury a mam toho vela az sa mi to vsetko miesa......dakujem ti krasne

RNG

nikoho neodhovaram od antibiotik, len opakujem, ze na svete existuje plno prirodnych latok, ktore su casto aj ovela lepsie, nez komercne farmaceutika a lekari az na vzacne vynimky o nich nevedia, lebo sa to na medickych fakultach neuci a maloktori z lekarov su vobec ochotni studovat na vlastnu past vysledky prac svojichn kolegov, ktori sa zaoberaju alternativnymi metodami, teda inymi, nez sa vseobecne uci.
Ja osobne som po case a dlhodobom studiu z alternativnych zdrojov dostupil k presveceniu, ze prirodnymi potravinovymi doplnkami a spravnou stravou a zivotospravou sa da kompletne vyhnut syntetickym farmaceutikam.

RNG

Jara, menovane mozes bez problemov kombinovat s penebenom(fenoxymetylpenicilin)
Osobne neberiem ziadne atb. lebo prirodne sirokospektralne antimikrobialne mi bohate postacuju.
Okrem toho atb su neucinne na viralne infekcie i tak, len na bakterialne ci uz primarne, alebo sekundarne pri viralnom oslabeni.