prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,
vies mi poradit iny zdroj?? budem len rada
fin club je zda sa celko dobry zdroj az na ich velmi "europske" ceny a obcas prioptimisticke reklamy a mensie odporucene davky, nez klinicky ucinne. Ale to je prakticky u vsetkych vyrobcov, takze to by ma neznepokojovalo.
Dobry vecer prajem RNG:)...chcela by som Vas poprosiť o radu -kupila som si sušene morske riasy (take vločky)lebo mam strumu a chcela by som doplniť z nich jod do tela a neviem ake množstvo z toho musim denne zjesť aby som doplnila jod...viem že najlepšia je jodova tiktura ale myslim že aj riasy su dobre....ak mi teda viete v tomto poradiť dakujem krasne za odpoved:)
RNG, poprosi o jednu radu ... Mam zufalo slabu imunitu - denne beriem multivitaminy, cko, probiotika, zdravo sa stavujem a sportujem. Pracujem vsak vo velkom kolektive ludi a lahko nieco "chytim". Vlastne vzdy, ked mam deti chore, ochoriem aj ja. Znama sa zaobera homeopaticko liecbou a naordinovala mi iekolko druhov takychto pripravkov. Momentalne som opat na ATB a zvazujem tuto liecbu po mojom vylieceni. Je to dobra volba? Dakujem ...:-)
pekne vás poprosím o radu.Aké dávky vit.C,prípadne iných by som mala dávať svojmu 8roč.synovi(25 kg)?Mám pocit,že po chorobách v zime kedy bral dvoje antibiotiká sa naňho lapí každá infekcia,čo okolo neho prejde.Raz ho dolí brucho,potom má zapálené oko,...nikdy to neni nič vážnejšie,ale doteraz takéto problémy nemal,tak to pripisujem slabej imunite.Ale neviem či je to tak. U lekára sme neboli. Ďakujem.
RNG,
ďakujem. ešte sa Ťa spýtam, ci je dobre, aby som si vsetky tie vyrobky kupila z FIN clubu. a kto mi vlastne moze zostavit nejaky program, co kedy davkovat alebo spolu kombinovat.
zihlavka, enzymi vedia potlacit znacnu cast alergii a stravit mnoho jediel, predtym sposobujucich alergie. Tiez detoxifikacia tela(tj pouzivanie enzymov na prazdny zaludok hodinu pred jedlom) precisti telo a pomoze.
Na kozne problemy zvrchu pouzivaj kokosovy olej pripadne do lyzice pridaj 3 kvapky GSE.
Na rozne kozne problemy pomahaju aj caj z korenov zihlavy, sarsaparilly, saponiny z aloe vera a yuccy a tiez rozne zelene (mlade zelene travy, vodne riasy ako spirulina, chlorella, dunaliena salina atd)
januliecka a jara, nervove bolesti(tj bolesti bez ocividnych zapalov) su casto sposobene poskodenim nervovej izolacie(myelinu) obvykle nasimi vlastnymi telesnymi virusami, ktorych ma dnes zialbohu kazdy v tele niekolko.
Na poskodene nervy su potrebne materialy=polotovary na opravu=regeneraciu.
Na izolaciu treba hodne omega 3 olejov, najma DHA zlozku, ktora sa nam zialbohu v strave dostava do tela len vo velmi malych mnozstvach. Preto tu odporucam brat rybacie oleje, ktore tieto materialy obsahuju a to v davkach aspon lyzicu denne(tj 3x3 gramy v kapsuliach +)
Bolesti , miestne zapaly a pod mozu byt sposobene miestne aj inymi dovodami, napr kvasnymi kulturami a plesnami, ktore produkuju skodlive toxiny.
Temy na kandidy a plesne tu uz bolo mnohokrat, spomenute liecbu su bezsacharidove diety a pouzivanie oreganoveho oleja, kokosoveho oleja, GSE roztoku, caj z lapacha a pod.
Zialbohu aj bezne virusy posobiace vnutri tela bez vonkajsich prejavov, ci plesne a candidy su velmi casto lekarmi poddiagnozovane(tj alebo nezistene, alebo podcenene)
RNG,
moja 4 ročná dcéra má od malička atopicky ekzém po celom tele. červené fľaky, ktoré veľmi svrbia . teraz jej diagnostikovala lekarka žihľavku. veľa potavín vylúčila, takže dokopy už skoro nič nemôže jesť. vieš mi niečo poradiť? vďaka
delphia, medicina nie je jedna, ako sa ti snazia niektori lekari povedat. Je ich viacero a rozxne mediciny pouzivaju rozne prostriedky. Ja sa zameriavam na zapadnu medicinu, tj taku, ktora nepracuje s tradiciou ale na zaklade vedeckeho vyskumu. Moze sice vyhadzat z tradicnych prostriedkov, ale si ich dokladne prestudovat, ich zlozky a ucinnost in vitro aj in vivo.
Ak to pracuje a pouzije to na vacsej vzorke ludi, je dolezita statistika uspesnosti a podla moznosti minimalne alebo ziadne bocne nasledky. A to je prave s potravinovymi doplnkami na rozdiel od skodlivej farmaceutickej chemie.
Jedine dokazy toxicity vitaminu D boli na polarnych badateloch, ktori sa mesiace zivili skoro vylucne pecenou z ladovych medvedov, ktora ma ovela vyssi obsah vitaminu D nez rybaci olej a zrejme z nej zjedli velmi mnoho kil, kym dostali toxicitu od vitaminu D. Finalna davka nebola ale nikde urcena s presnostou a novsie vyskumy, co som tu uviedol posunuju hranicu vysoko nad 10 000 jednotiek denne, tj tych 400 IU v mineralovej formule na kosti tu nehra zrejme ziadnu ulohu.
Nakoniec podla roznych merani ludia co su hodne na slnku si vytvaraju aj vyse 10 000 jednotiek denne a nijak im to neskodi.