prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
aojky RNG len taka otazocka Zacal som uzivat KREATIN MONOHYDRAT 2x 5g denne
vsade som cital ze je neskodny a tak a preto sa ta chcem opytat ze ci to nemozem mat nejake nasledky ....ved on sa nam tvori v tele tak preto sa pytam dakujem ti pekny dnicek :)
zabudol som povedat najdolezitejsie, pri lieceni rakoviny treba zmenit stravu kompletne,
vynechat mliecne vyrobky ,
maso a cukry, a zivit sa hlavne zeleninami,
celozrnnymi vyrobkami,
orechami,
roznymi zelenymi ako vodne riasy, rozne zeleninover stavy za studena vytlacene(hlavne cvikla, stonkovy celer a mrkva).
Kalorie sa mozu dodat ciastocne kokosovym olejom(3 lyzice denne).
Pri tejto diete sice clovek chudne, ale straty su hlavne z poskodeneho rakovinneho tkaniva, co je ziaduce.
kubis, rakoviny su vzdy dosledok zamorenia tela, tj treba telo najskor odmorit masivnymi davkami enzymov.
Popritom samozrejme treba brat latky posilnujuce telo v boji proti rakovinam, ako betaglukany(3x500 mg)
caj z gravioly(lyzica kopcom , povarit 5 minut odstat niekolko hodin, zliat nefiltrovat)
tiez caj z lapacha( lyzica kopcom, varit vyse 20 minut, odstat cez noc, ochutit pit, samozrejme nefiltrovat).
Artemisinin, 2x200 mg s jedlom neobsahujucim zelezo.
Dalsie pomocne su curcumin(2x2 gramy), rybacie oleje(3x3 gramy),
silne antioxidanty ako vitamin C, minimalne 5-10 gramov
Vitamin E 800 IU
selen 800 mcg
vytazok zo semien hrozna(100 mg, 95% PAC) a rozne ine.
Protirakovinne je aj collostrum a to v davkach vyse 10 gramov denne.
V teme B-17 su spominane horke jadierka z marhul, ceresni sliviek, ktore tento vitamin obsahuju, odporucene je jest az 30 jadierok z marhul denne, ale nie naraz viac ako 5.
Odmorenie tela sa da robit aj absorbentmi, ako napr drevenne uhlie, bentonity zeolity, ale najucinnejsi je tekuty zeolit, ktory prechadza cez cele telo, lebo ma tak male molekuly, ze vie prejst cez bunecne steny. Davka je 3x20 kvapiek denne.
Curcumin a enzymi zaroven odstranuju opuchliny, krvne zrazeniny(najma nattokinaza, 3x2000 FU a
serrapeptaza, 3x90 000 jednotiek))
Naodmorenie tela ale treba brat hlavne multienzymaticke silne zmesy, obsahujuce pancreatin, bromelain, fungalne amylazy, rozne proteazy a lipazy.
zle travenie, Enerex oreganovy olej podla popisu vyrobcu obsahuje 40% oreganoveho oleje zs minimum 80% carvacrolu, zvysok je olivovy olej. Takze je silnejsi o trochu, ako Candimin.
Nezabudni, ze plava na vode, tj najprv ho daj do vodky, dobre zamiesaj az potom do vody aby vytvoril emulziu.
Nuz neviem ja som skusal aj viac zriedene olivovym olejom a palili ako fras.
Skus a napis....
pane RNG, odkázali mne na Vás Schmidtovci ze Žiaru n/H. Mám trojnásobné operaci sarkomu nad pravým kolenem a následné tromboze žil opuchlou nohu Žádné masti ani chlazení nepomáhá, navíc sarkom roste nadále. Amputace již možná není z důvodu operace metastáz na plicích Současná léčba spočívá už jen od bolesti, chemoterapie nepomohly.
candimin som nenasla, pre mna je dostupny Oil of Oregano - Extra Strength - 30ml by Enerex, ktory obsahuje Certified organic extra virgin olive oil, Oil of Oregano (Origanurn vulgare: minimum 70% Carvacrol). Odporuca sa Take 1 - 3 drops under the tongue (heat sensation will dissipate quickly) or taken mixed with water, juice, tea or honey.. dokonca neriedeny aj na vonkajsie pouzitie.. sklada sa ratio of 40% oregano and 60% olive oil. This is necessary as pure Oil of Oregano is too harsh to consume orally. Takze pri tomto netreba vodku na riedenie, ale bude aj taky ucinny ako Candimin?
Vylucenie alkoholickych napojov je hlavne kvoli cukru, co obsahuju, nie alkoholu. A cista vodka cukor neobsahuje.
Zletravenie, ked ten GSE ma 33% povodneho citricidalu a ten citricidal je povodny 60%,tak mas tie kvapky spravne.
Candimin sa nerozpusta dobvre vo vode, zostane plavat na povrchu a nalepi sa na steny pohara. Rozpusteny v 9x tolko vodky nakvapkany do pohara vody sa pomerne dobre emulzifikuje(mliecny vzhlad)
Na 2 kvapky candiminu je to 18 kvapiek vodky, to je menej nez jeden gram. A nie su to sacharidy, ale alkohol, ktory candida nevie pouzit.
Jablko kandida vie sice pouzit, preto ho treba dost malo, ale probiotika potrebuju tiez vyzivu na rozmnozenie, preto ked potlacis kandidu a nasadis velku davku probiotik, candida nema moznost sa rozmnozit, lebo ju probiotika potlacia.
Potom hovoril som len o kusku jablka(male jablcko), ktore obsahuje pomerne malicko sacharidov
filipko, zralocieho oleja sa bojim, lebo je obvykle prilis zamoreny ortutou.
Na odhlienenie je oreganovy olej a NAC.
A vyhybat sa mliecnym vyrobkom, alebo ich aspon obmedzit.
Standartne kazdemu odporucam dnes brat selen, zinok a probiotika, lebo tie nas ochranuju aspon ciastocne proti nakazam.
Echinacea sa neda brat stale, lebo po 2-3 tyzdnoch si na nu telo navykne a prestane byt ucinna. Dokonca dost vela ludu ma na nu po case alergie.
redsun, stress zhorsuje spanok a vtedy sa zacnu v hlave veci pliest. Nezabudaj na cvicenie s hlbokym dychanim alebo prechadzky, z doplnkov odporucam vitamin C a zmes stress B.