prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
janulienocka, piskanie v uchu(tinitus) je obvykle nasledok poskodenia nervov roznymi zapalmi, sposobenymi mikrobmi. Takze treba vyhubit mikroby,
potlacit zapal,
vycistit oblast a
regenerovat nervy.
Menovane GSE,
oreganovy olej,
kokosovy olej a
rybaci olej su vsetky na to potrebne,(lebo nevies, co za mikroba ti to sposobilo aby si ho mohla specificky adresovat.
Plus pomocne na cistenie su enzymi(bromelain, pancreatin, multienzymi).
Protizapalove okrem enzymov su aj curcumin, dumbier, boswelicka kyselina quercitin, vitamin C...
Nieco z toho by si mala brat, ja osobne odporucam curcumin, je ho dostat tak v prasku a vitamin C.
Samozrejme kazdemu odporucam brat selen, zinok a raz tyzdenne probiotika.
Bez toho je clovek ovela viac vystaveny modernym nakazam.
ako zlte korenie.
Davka 2x1 gram az 2x2 gramy(lyzicka je asi 4 gramy)
RNG, prosim skus mi poradit k tomu piskaniu v usiach
RNG,ten rybaci olej je vitamin D?Alebo su to dve odlisne veci?
Dakujem za radu, zacala som uzivat rybaci olej, este sa pokusam zohnat oreganovy alebo kokosovy olej ale je to trosku problem. Velmi pekne chcem poprosit o pomoc este s jednou vecou, uz pat dni mam silne zvonenie v pravom uchu, vobec to neprechadza a hlavne mi to vadi pri zaspavani, ani nemozem zaspat, co s tym mozem robit? Dakujem za odpoved
rng a daju sa tie produkty v tom lucenci objednat lebo ja som to nikde na internete tu na slovensku nenasiel myslim ten betainHCL.
ja som si od nich vcera objednala, ved free delivery neposkytuje kazda stranka, akurat nemali vsetky produkty, co som hladala.. dalsie mozes najst na anglickom amazone.. zacalovala som vyse 65 libier za 5 produktov, to je riadna palka :}, ale stoji mi to za to.. a RNG dakujem za rady, urcite dam vediet ako som dopadla, aj moje osobne skusenosti s GSE, oreganovym a kokosovym olejom a ostatnymi, lebo ludia sa na ne stale vypytuju..
davka kokosoveho oleja pri tej bezsacharidovej diete je 3 lyzice za den. Da sa jest len tak, alebo sa da pridat do roznych jedal.
roman 07, mepotrebujes cistu kaprilicku kyselinu, mozes brat miesto nej kokosovy olej, ktory ju obsahuje(8%). Ten ti zaroven doda extra energiu a nahradi sacharidy, ktore pri protiplesnovej a protikandidovej diete nesmies jest.
sana, opakujem uz po neviem kolkokrat:
Reflux je z nasilneho otvorenia uzaveru medzi zaludkom a pazerakom kvasnymi plynami, ktore sa vyvijaju v zaludku.
Kvasenie(aj hnitie) v zaludku moze nastatr len pri NEDOSTATKU zaludocnych kyselin.
Cize naprava je brat extra kyseliny, nie neutralizovat ich, ako to predpisuje zialbohu drviva vacsina lekarov.