Otázky na RNG

RNG

elesar, osteoporoza je dosledok nedostatocneho prisunu mineralov. Moze byt sposobena zlou dietou(nedostatok zelenin),zlym travenim(nedostatok kyselin a enzymov), nespravnym hospodarenim s mineralmi(hormonalne vykyvy, cukrovka)

Kazdu z tychto pricin mozno adresovat potravinovymi doplnkami,tiez si mozno priamo doplnit aj samotne mineraly a vitaminy potrebne na zabudovanie do kosti.

redsun

fuha tak to som nevedel dobre vediet RNG :) dakujem ti ! tak asi si dam pokoj s tym posilnovanim nemienim umret maldy:D:D:D

RNG

vranica, neviem zialbohu.
Okrem toho ziadne chemikalie zasadne do tela neodporucam. Na to mas lekarov. Ja sa zaoberam len s ich nahradami vo forme neskodnych potravinovych doplnkov.

RNG

betaglukan, neviem, co je na trhu v GB.
Ja si kupujem betaglukan z firmy Swanson ako vytazok z huby Agaricus blazei, kde v jednej kapsuli je 275 mg betaglukanu.

RNG

jara, zialbohu citrovital ma len vytazok z grapefruitovych jadierok, nie aktivovany vytazok=citricidal. Takze jeho ucinnost je podstatne nizsia

RNG

Redsun, normalna dfavka kreatininu v jedlach je podstatne mensia. Ked pouzivas privelke davky, umelo ti narastu nevhodne velke svaly, co zatazuje cele telo. Vnutorne organy musia na tu extra svalovu vahu ovela tazsie pracovat, tj celkove budovanie privela svalstva skracuje zivot.

[zruseny12]

mozno,ze v tej tinkture,je nejak kombinovany z niecim inym atd.
...sak nevadi teraz beriem nieco ine koli virusom a parazitom v krvi...STABILIZOVANY KYSLIK A ZINOK+VYTAZOK Z UNKARIE PLSNATEJ...TAK UVIDIME...PEKNY ZB.DNA

[zruseny12]

mariaj,no co uz,poucila som sa...druhy krat budem opatrnejsia,mozno,ze je viac tych lastovicnikov...nevadi...dam to niekomu ,kto ma vysoky tlak...

mariaj

MARIAA,je mi luto,ze si sa tak "kopla".Ja som kupovala tinkturu,kde je napisane,ze je to na upravu metabolizmu.Zvycajne mavaju bylinky viacero ucinkov,takze je dost pravdepodobne,ze lastovicnik ma nejake antivirusove ucinky aj v tinkture.Ze ma ucinky na tlak som nevedela.Ja som vytazok kupovala v cajovni AFRA.Skoda,ze si nemozes pomoct,respektive aspon to vyskusat.