prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj Rng, mam problem,trva to uz asi 2 roky co mi zacali vypadavat vlasy,mam 22 rokov,mal som vzdy suchu plet,teraz naopak ak si 2 dni neumyjem ,hlavu,tak mam uplne mastne vlasy,tvori sa mi aj akne,v takych tyzdnovych intervaloch asi,ze jeden tyzden je to horsie potom tyzden pokoj..potom zas..na pokozke hlavy sa mi tvoria aj take male vyrazky ako akne.,najprv to boli,potom sa z toho spravi chrasticka uschne to a odpadne..ak by si mi mohol poradit nieco na to,dakujem..a este mama uz druhy tyzden kasle,bolau doktora a ze ma zapal priedusiek,dal jej antibiotika ale akosi to nepomaha..dakujem
RNG prosim ta o radu. Mam dost hnusny kasel a zda sa mi ze mi to zasiahlo uz aj priedusky... mandle mam vybrate a v minulosti som bola liecena na cierny kasel.. mohol by si mi prosim poradit s cim sa mam liecit??? dakujem
RNG chcem sa opytat
co by si poradil brat na druhy den po narocnom vecierku - po "opici"?
RNG co by si poradil brat na hematuriu?
Vopred dakujem za odpoved.
delphia ma pravdu, pri vacsich dovozoch treba mat veci schalene, a to musi prejst cez laboratorny rozbor, medicke autority a hygienicky ustav. A je to drahe a casto cloveku nevyhoveju a taha sa to nekonecne dlho.
A to je len jeden problem. Dalsie su hromada casu na mojej strane na objednavky, prebalovanie na zamorsku prepravu, vyhotovenia colnej dokumentacie, na Slovensku praca s colnym uradom deklarantkou, rozvoz, atd.
Ja som do toho dal uz miliony korun, dal som tomu 4.5 roka sance, ale do vecnosti nemozem znasat financne a casove straty.
V malom sa to neoplati, vo velkom som nedosiahol zase objem kde by to bolo nestratove, zlastne ani len objem, kde by som dostal zo Slovenska hoci len korunu, takze to bola cista strata.
A tahal som to len pre to tak dlho, ze som si optimisticky myslel, ze sa moji zamestnanci zlepsia,ze budu komunikovat, obrat narastie casom a moje financne straty sa znizia alebo dokonca nedajboze obchod nebude mat ziadnu stratu.
Nuz to sa nestalo a teda som bol nuteny z toho vystupit, lebo aj cas aj financie mi to nedovolia dalej.
Naviac doplnky ktore som mal schvalene (nebolo ich dost podla mna, ale predsa nejake) bolo treba znovu schvalovat, tj dalsie peniaze na to(okolo 5000 korun na kazdy to povodne stalo) a to by sa mi naozaj neoplatilo pri tom objeme predaja.
zabudol som popri doplnoch spomenut ine na ukludnenie, rozne materialy na neurotransmitery ako 5-HTP, SJW, SAM-e GABA, lecitin a ine.
V strese je vysiia spotreba neurotransmiterov a tie mozu vuvolat rozne nervove poruchy, to tu je spomenute v roznych temach, od tetanie, depresie az po rozne ine nervove prejavy.
Moja zena pred tym ze by mala mat stress(problemy v robote, spolocenske povinnosti atd) obcas pouzije SJW(extrakt z lubovnika), parkrat som to skusil aj ja, ked som mal privelky napor v praci.
Opatrne s tym lebo pri vyssich davkach hlavne s dlhsim branim nez jeden den treba davku znizit z narazovej(3x1 gram, 0.3% hypericin, 3% hyperformin) na 3x300 mg max.
Inac streess nie je stale, prichadza a odchadza, takze neodporucam brat nic pravidelne, len podla potreby.
jozef 121, stress je velmi skodlivy pre telo. V strese sa aj zvysuje spotreba roznych latok, ci uz mineralov(draslik,vapnik horcik, zinok) tak aj mnohych inych latok, najma vitaminov skupiny B.
Kazdy sme inaksi v tomto smere a treba zistit, co ti treba dodat. Ja si osobne typnem, ze draslik a horcik a nejaku dobru zmes vitaminov B.
Inac najlepsie je bojovat proti samotnemu stresu, lebo aj s doplnkami ked sa ti symptomy podari odstranit, stress je aj tak skodlivy pre telo. Destresovanie poskytne meditacia, yoga, thai chi alebo aspon pravidelne prechadzky s hlbokym branicnym dychanim.
nancia, hladocky, hlavne kratkodobe, su dobry sposob ocisty tela.
Na to treba mat ale silnu volu, lebo telo sa snazi za kazdu cenu "dostat svoje".
Uprimne povedane, nie som za celkove hladovky ale skor za ocistne, tj jedenie suroivej a varenej zeleniny, ktora napomaha ociste tela.
Pripadne nejakych jediel, ktore tiez nebrania ociste, ako napr niektore semena a kokosovy olej, ktory sa vstrebava velmi rychlo a nahradi ciastocne aj cukry.
Totiz pri uplnej hladovke je telo prilis oslabene a mozes nieco nachytat.
velmi jednoducho si predstavujete ten dovoz a predaj. ale je v tom jeden hacik: vo velkom mnozstve a na predaj inym osobam sa mozu dovazat iba pripravky, ktore su u nas registrovane a povolene Statnym ustavom na kontrolu lieciv. takze ak by tak niekto postupoval, tak by islo o obchodovanie s nepovolenymi doplnkami vyzivy a to je trestne. toto nemozte ocakavat od nikoho. RNG pre nas uz aj tak robi viac nez dost. takze dovoz si musi zabezpecit kazdy na vlastnu past.