Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

zialbohu, postovne velmi zavisi, ako sa baliky posielaju a kam. Na Slovensko z USA je to hodne drahe, zialbohu.
Dufam, ze kedze je Slovensko uz EU a pouziva aj rovnaku menu, po case budu mat nizsie postovne,tak ako ine zapadoeuropske krajiny.
Napr ked posielam do Wiedne, platim za UPS polovicu, ako do Bratislavy, pricom su tie mesta vedla seba a hranice su otvorene.

RNG

jara, konecne je vraj v Cechach niekto, co dovaza vraj pravy citricidal((firma BioChem), 60%, tj odporucam pouzit 30-35 kvapiek do litra vody.
www.regeneracetabor.cz

elesar

RNG...rad by som sa opytal na kakao. nakolko je to prazeny produkt, neobsahuje nejake skodlive latky??? ja kakaovy prasok totiz konzumujem pravidelne, tak sa chcem opytat, ci mi nic nehrozi. vdaka.

zialbohu

RNG, poculi ste uz o pripravku Wart and mole vanish - herbal self-application kit, kedze byvate v USA a je to americky vyrobok. tu v Europe nic podobne nedostat, tak som si to objednala az z LA a postovne ma vyslo len 2,80 dolarov do GB. to len pre porovnanie chcem dodat, ze zo SR do GB chceli za zaslanie {ineho produktu} az 11 libier..

jara

RNG, opat Ti dakujem za odpoved, budem sa snazit zohnat prave GSE, citricidal.Zatial pouzijem aj citrovital, spominali ho na tomto fore, ze ho kupuju, tak som myslela, ze je to vhodna nahrada...spolocnosti, ktore ponukaju od Swansona vitaminy, nemaju zasa ani GSE ani oreg. olej a objednavat to zvlast, to ide dost do penazi to postovne, ale uvidime...dakujem

ewap

vdaka za odpoved RNG, ja sa v tom velmi nevyznam a ked si chcem kupit nejake vitaminy alebo doplnky potom mam s tym problem ze co je v poriadku a co nie. viem ze omnoho kvalitnejsie pripravky sa daju kupit napr. v USA, ale objednavat ich z tamadial je dost zlozite...a na slovensku taky velky vyber nie je podla mna...

RNG

ewap, zijem v USA, takze sa nestretavam s nijakymi slovenskymi spolocnostami.
Co sa tyka mena tej spomenutej spolocnosti:coral, ak ponukaju koralove mineraly, tak ich nekupuj. Koral je uhlicitan vapenaty s pridavkom horecnateho a roznych stopovych prvkov. Je to kamen a ako taky je velmi slabo absorbovatelny do tela, hlavne nevhodny pre starsich ludi a ludi s oslabenym travenim(a ti maju povacsine nedostatok mineralov v tele....). Okrem toho, obycajny mlety kamen predavaju ako by bol zo zlata...

ewap

RNG, stretol si sa uz so spolocnostou coral club slovakia? ponukaju vitaminy a rozne doplnky.chcela som len vediet ci ich poznas a ak ano, tak ci su tie vyrobky ok. dakujem:)

RNG

oleje, lanovy olej obsahuje inu omega 3 kyselinu(linolenicka) ako rybie oleje. Telo je sice schopne vyrobit male mnozstva EPA a DHA z alfa linolenickej kyseliny, ale nie u kazdeho a nie dostatok na urcite problemy, ako napr poskodenen nervy.
Podla obsahu 1 gram trescieho oleja obsahuje zhruba(podla jedneho z vyrobcov, norsky olej)
2660 IU vitaminu A(forma retinyl palmitat)
200 IU vitamin D-3
110 mg EPA
100 mg DHA

Z tohoto oleja sa neodporuca brat viac nez 3-5 gramov kazdodenne, lebo sa mozes predavkovat vitaminom A v tukovej forme za niekolko tyzdnov(v peceni sa jeho hladina postupne zvysuje).
Za obsah inych trescich olejov negarantujem, ba dokonca aj spomenuty moze byt "obohateny" a ine mozu mat rozne obsahy, lebo vsetky prirodne produkty maju kolisave obsahy podla sezon, spracovania atd.
Preto sa ja radsej obraciam na standardizovane produkty, tj produkty s garantovanymi obsahmi ucinnych latok, podla moznosti nezavisle overene(GMP)

Olej z lososa ma vyssi obsah D-3
viac EPA a DHA a menej retinylu. Takze z neho sa da brat bez problemov az 15 gramov denne.

RNG

gse neovplyvnuje traviaci proces.
Grganie je z nedostatku kyselin v zaludku.
Silne roztoky GSE(viac nez 60 kvapiek na liter vody) pite naraz, nie postupne po malych glgoch cely den mozu znicit aj dobre probiotika v crevach, cim sa moze ciastocne travenie narusit a vytvorit crevna plynnatost(nie zaludocna)
Pri velkych davkach GSE podobne ako pri mnohych velmi silnych antimikrobialnych(a vsetkych atb) treba si probioticku floru obnovovat.