Otázky na RNG

veronika

Chcela by som ta poprosit o poradenie. Uz dlhsi cas sa necitim dobre, je mi nejak blbo, akokeby som bola prechladnuta, ale horucku nemam. Boli ma hlava. Zahmieva sa mi pred ocami az si musim ist lahnut. Asi ma boli aj hrdlo. Neviem ci na mna nejde chripka. Chcem brat vitamin C, ale najskor ta chcem poprosit o tvoju radu.. Dakujem

elesar

EO...mail sa mi vzdy vrati...prosim posli mi ponuku, cennik a platobne podmienky na elessar.elfkam@zoznam.sk
vdaka.

RNG

Delphia,ked vyrobca pise, ze mozno pouzivat lyzicu kazdy den, tak si mozes byt ista, ze to je bezpecne. Nikto neriskuje zo solidnych vyrobcov riziko predavkovania. Skore opak je pravda, ze casto odporucaju primale, klinicky neucinne davky.
Predavkovanie vitaminom D-3 je skoro nemozne . Z rybacieho oleja sa vlastne neodporuca brat vyse 35 gramov denne, a to nie kvoli kaloriam ale pre to, ze by prilis zriedil krv.
O vitamine D tam nikto nehovori nic, to je mozne predavkovat len systematicky branim vyse 10 000 jednotiek a tolko nijak v rybacom oleji v odporucenej davke do 15 gramov denne nemozes dostat.

delphia

odporucas uzivat Lecitin raz do tyzdna. ja uzivam granulovany lecitin 2 cajove lyz. denne uz pomaly aj 3 tyzdne v kuse. nie je to moc? na krabicke sa pise, ze takto sa to da uzivat denne.

este sa chcem spytat ohladne rybacieho oleja- da sa ho uzivat aj ked je slnecno? nakolko obsahuje vit. D.
dakujem

RNG

delphia, 5-HTP ma uplne odlisny ucinok, ako prostriedky na tlak(vasodilatatory), takze sa kombinovat da.
Na srdce je ale hlavne dolezite dostatok CO Q 10, ktory je zialbohu u starsich prinizky a z toho vyplyva nedostatocna produkcia energie. Mnohe chemikalie na srdce to este zhorsuju. Odporucam 200-400 mg CoQ10, rozdelene na 2 davky.
Na tlak by som pouzil radsej hloh, nie chemikalie, na riedenie krvi radsej enzymi a rybaci tuk.
Zlepsenie cirkulacie znamena lepsie prekrvenie tela, nevytvaranie sa zrazenin a lepsie okyslicenie.
Nezabudni ani na lecitin, lebo ked mal zapchatu cievu na jednom miestew, iste su aj na inych. V jeho pripade by som bral 2 lyzice cisteho praskoveho lecitinu tyzdenne minimum.
Lecitin je zaroven neurotransmiter(rozne choliny) co zlepsuje funkciu mozgu a tym aj naladu a vitalitu celkove.
Stint je len riesenie na jednom mieste a aj to len docasne a zaroven je to miesto, kde sa tvoria krvne zrazeniny, takze pouzivanie enzymov proti zrazaniu krvi je tu nevyhnutne.
Odporucam 2x600 GDU bromelainu, alebo ucinnejsie, ako 2x2000 IU Nattokinazy alebo 2x 30 000 jednotiek serrapeptazy.
Tiez 3x3 gramy rybacieho oleja(= 1 lyzica), co tiez obsahuje latky proti depresii a na hojenie nervov, nielen na riedenie krvi a cistenie ciev.

RNG

dexter, vylucovane tuky su tie, co chce telo vyhodit . Takze ziadne vyprazane veci, ziadne velke davky bielkovin, hodne zelenin, ked oleje, tak len panenske, tj za studena vytlacane.
Doplnok zinku a vytazku z korenov zihlavy pomaha znizit hladinu hormonu DHT, priciny zvyseneho vylucovania tukov cez tukove zlazy v kozi.

RNG

nicky dva, na kasel radim hlavne oreganovy olej(doma je zrejme dostat len Candimin, takze 3x2 kvapky, dobre zapit s jedlom(korenina)
Tiez roztok GSE(60 kvapiek do litra vody) alebo priamo citricidal(ak mas 60%, tak 35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malych glgoch pocas celeho dna)

RNG

taxis, nauc sa pit z mierou, to je dlhodoba rada.
Kratkodobe su hodne vody na preplachnutie tela, najlepsie s pridanymi mineralmi, ako sportove drinky(gatorade)a mierny pohyb, ked sa rezidualny alkohol spali.

RNG

hematuria, cize krv v moci(presnejsie hemoglobin) moze byt z roznych dovodov, ktore treba kazdy inac adresovat.
Dovody su od prasknutych cievok v urinarnom systeme, cez rozne zapaly sposobene mikrobami alebo parazitmi, poranenia ostrymi mocovymi kamenami az po rozne poruchy ladvin a rakoviny.

delphia

RNG moj 80 rocny otec, ktory je 3 tyzdne po 2. infarkte myokardu, ma cca 12 rokov kardiostimulator, teraz mu davali stent do koronarnej tepny, tak je psychicky na tom dost zle. je dost labilny, precitlively a depresivny. myslis, ze by mu pomohol 5 HTP? moze sa kombinovat s liekmy na tlak a srdce? ak ano, ake je davkovanie? dakujem za odpoved.