prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den. Chcel by som Vas poprosit o radu. V rodine mam teraz dost stresusjucu situaciu. Zacala sa mi tocit hlava, obcas mi busi srdce a mam taky pocit ako keby som nebol v realite. Nevedeli by ste mi odporucit nieco co by mi pomohlo? Lebo je to strasne neznesitelny pocit. Velmi pekne Vam dakujem za radu.
Taka uvaha? Skoda ze ste si nenasli len nejaku pani/ trebars aj sikovnu dochodkynu ktora by tie produkty posielala ako zasielky. Nemuseli ste mat obchody, ani vsetky tie veci okolo toho vybavovanie, schvalovanie... Len nejaky skladovaci priestor, stacila by mala izba , internet a vybavovat zakazky na dobierku. Neboli by ste mali tolko vydavkou a stratu.
Sikovny clovek by vedel objednat a poslat a peniaze na Vas ucet co by ste mali na Slovensku . Cez internetbanking sa to da odkontrolovat.
Kazdy si predsa na www. strankach moze zistit kvalitu produktov a co objednava. O tie produkty by bol zaujem, takze peniaze by prisli . Tolko ludi doveruje Vasim radam, len tie produkty.. Kto vie po anglicky si to objednat a ked chce len 2-3 ks a este od dvoch firiem.
Mnohokrat ste povedali ze ste uz z toho von. Skoda.
Nenajde sa niekto kto by mal zaujem od Vas nakupovat vo vacsom mnozstve a distribovat na Slovensku.
Co neviem tak to je dovoz z USA na SK ako sukromna zasielka, tam to clo je tak vysoke? musi to ist cez colnu kontrolu? V EU je to jednoduchsie tak neviem. Je mi to luto, ze si uz nemozem kupit produkty o ktorych hovorite na SK. Ja som si teda dost kupovala a teraz hladam, hladam .. Zatial som si neobjednavala cez internet, mojproblem je anglictina.
RNG, aky je tvoj nazor na ocistnu haldovku / post?
Myslim zaradit raz za tyzden den kedy clovek pije len vodu, max caj.
(par dni pred a po samozrejme prijimat lahsiu stravu a dodrziavat zasady ... nechcem do toho skocit po hlave, citam info atd, len by ma zaujimal tvoj nazor, nakolko si ho velmi cenim)
dakujem
alenda, wobewnzyme je zastaraly a slabo ucinny enzym, na naozajstny ucinok ho treba brat vyse 30 tabletiek denne.
A to je drahy spas.
Dnes su ovela lepsie a silnejsie enzymi na svetovom trhu za ovela nizsie ceny.
Zialbohu, zatial ich dostast na Slovensku len ako objednavku cez internet(zdroje su hlavne v USA)
psylium maju vo vacsine lekarni, oreganovy olej dostanes pod menom Candimin(davka 3x2 kvapky) a GSE asi nezozenies, ale v teme GSE je uvedeny cesky zdroj, ktory predava citricidal, co je aktivna latka v GSE. Z toho treba 30-35 kvapiek do litra vody, nosit so sebou a postupne po malych glgoch pocas dna vypit.Dolezite je postupne, po malych glgoch!
Da sa to prichutit ovocnymi stavami, inac je to dost horke(z toho je aj moja prezyvka na ten roztok=horkac)
ďakujem za radu. Ešte mi prosím ta povedz, či to GSE, oreganový olej a psilium dosstanem normálne kúpiť v lekárni. A akú dávku mám toho užívať??A ako dlho by som mala asi vydržať? A ešte mi povedz prosím, čo si myslíš o Wobenzyme. Je to účinný liek?
alenda, tie rozne infekcie treba najprv vybit v crevach a nahradit ich probiotikami, ktore vyrabaju pre nas hro,mady ochrannych latok. Inac sa v tele nevyrobi dost protilatok, ktore vedia potlacit infekcie inde.
Co sa tyka collostra, odporucena davka(to mam oskusane mnohokrat) je 5 az 30 gramov denne, nie par piluliek....A samozrejme v spojeni s inymi prostriedkami, podla druhu nakaz alebo choroby.
Stare prislovie"jedna lastovicka nenarobi leto" ti hovori, ze nemozes ocakavat naozajstny ucinok z malych daviek alebo jedineho prostriedku.
Na crevne odporucam cez den kombinaciu GSE, oreganoveho oleja, psylia a collostra a na noc probiotika
Martinko 19, rozne kultury sposobuju rozne kvasenia. Specificky na jogurty su rozne vyberu probiotik, aby si dosiahol zelanu chut.
Co sa tyka napr roznych velmi rozdielnych chuti syrov, vsetky zacali s tym istym mliekom a lisioa sa len tym, ake probiotika a ine bakterie v nich pracovali.
Takze odpoved je, pokial neviem zlozenie tvojho probiotika, nemozem ti povedat ci vyrobi chutny jogurt.
Na jogurt predavaju hotove zmesy probiotickych kultur, hlavne zlozene z lactobacilu lactis, bifidobakterie bifidum a lactobacilus Bulgaricus. Ale aj tam zavisi od roznych odrod tychto bakterii.
Mozes to vyskusat, v teplom mlieku to pracuje do 24 hodin, uvidis vysledok
Dada, ja pouzivam s casu na cas(ked na mna nieco lezie) GSE uz mnoho rokov. Kedze nema ziadne zle ucinky(potravinovy doplnok) mozno ho pouzivat neobmedzene dlho.
miskanr, ked sa pytas na moj nazor, tak ja som presveceny ze sa jedna o nedostatocne ucinny a skodlivy prostriedok, tlaceny na trh len za peniaze.