Otázky na RNG

evcca

RNG, ja som okrem vysadenia ad, nic nezmenila pohyb ten isty, styl jedenia tiez. snazim sa ziskat nejake informacie, ci ma niekto nejake skusenosti, pretoze farmaceuticke firmy mlcia a psychiatri tiez. ta som si spomenula na teba, ze vies takmer vzdy odpoved.

RNG

alenda,citricidal 20 ml=400 kvapiek priblizne=13 dni pouzitia(30 kvapiek denne).

Oreganovy olej cisty, 10 ml =200 kvapiek=66 dni(3x1 kvapka)
Candimin(30 % oreganovy olej) -22 dni pouzitia.(3x3 kvapky)

Kokosovy olej, 3 lyzice denne=45 gramov denne.
Librove balenie(450 gramov) je teda na 10 dni.
Pri UPLNE bezsacharidovej diete s tymito doplnkami(+ probiotika!!!) by to malo vybit kandidu za najneskor 2 tyzdne.

RNG

ja osobne pouzivam obcas 200 mg(ked nezabudnem, lebo je to,dobre aj pre cukrovkarov proti poskodeniam nervov-oci, periferalna neuropatia...), pozri na

RNG

sissa 333, na srdcove problemy bol vyskum robeny s 200 az 400 mg CoQ-10
Na Alzheimerovu chorobu so 600 az 1200 mg.
Zatial je to este velmi drahe, zialbohu. Ale ceny uz znacne poklesli v poslednom case.
Na zvysenie absorbcie a vyssiu ucinnost mensich davok odporucam pouzivat s niecim olejovitym.Mozes vysypat obsah kapsuke a napr zmiesat s olivovym olejom, kokosovym olejeom a podobne.

RNG

sexa, alveo obsahuje vytazok z 25 roznych bylin, nikde neuvadzaju o aku aktivitu(ucinne latky v nom) sa jedna, takze mam dost pochybne pocity okolo neho.
To najviac stupnuje velmi vysoka cena a silna reklama.Dobry produkt nepotrebuje take umyvanie mozgov.
Takze neradim

RNG

janulienocka,
Kokosovy olej 2-3 lyzice denne(da sa pouzit na varenie a pecenie)
Oreganovy olej cisty, 3x45 mg, z Candiminu 3x2 kvapky
rybaci olej 10 gramov denne
curcumin 2x2 gramy(dostanes ho ako praskove korenie , zlte)
vitamin C 3 gramy denne

RNG

evcca, radim telesnu aktivitu v prvom rade.
Ako sa hovori, ked si v telocvicni a lebo na prechadzke miesto jedenia a sedenia pred televizorom, iste nepriberies.

RNG

delphia, enzymi sposobuju lepsie travenie, tj lepsie vytazenie zivin.
Zapchy su z nedostatkov vlaknin alebo tukov v strave.

RNG

ingam, zialbohu, na to nemam odpoved.
Ja sa zaoberam len s faktami, a ziva a mrtva voda je z oblasti rozpravok, tj bajky.

RNG

sofia.sara, na klby su dobre klbove doplnky: glukosamin, chondroitin MSM, bromelain, dumbier a na klbovy maz hyaluronicka kyselina, CMO a ine cetylovane tuky a vyborne je jest 2 avokada do tyzdna.